NZ research naar nanotech in Pfizer vaccine, Dr. Matt Shelton & Advocate Sue Grey

door | 1 apr 2022 | COVID-19 vaccin

In dit voor u vertaalde artikel geeft Dr. Matt Shelton eerst uitleg over zijn bevindingen tijdens het onderzoeken van het Pfizer COMIRNATY “vaccin”. Aan het einde van deze uiteenzetting vindt u een video waarin dr. Matt Shelton spreekt met Advocate Sue Grey voor het parlementsgebouw om aandacht te vragen voor zijn bevindingen en verzoekt om het onderzoek te herhalen, te controleren en voort te zetten.

Wie staat er stil bij de mogelijkheid van nano-deeltjes in het “vaccin” dat we nodig hebben om op vakantie te kunnen?

 
Matt Shelton aan het woord:

Voor degenen die alleen het korte verhaal willen:

Hier is de foto van één druppel van het Nieuw-Zeelandse Pfizer COMIRNATY “vaccin” onder een dekglaasje, nadat het per ongeluk licht was verhit, en dezelfde dag bekeken via donkerveldmicroscopie met geringe vergroting, dat werd geprojecteerd op een TV monitor.
 
 

 

 
Ik ben een arts met een goede reputatie, met een achtergrond in wiskunde en natuurkunde en daarna heb ik mij gespecialiseerd in interne geneeskunde. Ik heb uitgebreide ervaring met fasecontrastmicroscopie.

In mijn praktijk begonnen mensen te verschijnen met vaccinatieschade van de Pfizer injectie. Op dat moment in 2021, had ik geen microscoop.

Verschillende artsen hadden in andere landen al vreemde waarnemingen gemeld. Dr. Zandre Botha uit Zuid-Afrika toonde de uniforme vreemde ronde cirkels. La Quinta Columna toonde vormen die leken op microchips en andere formaties. Twee andere artsen spraken over parasieten en hydra’s!

Dit is niet mijn eerste rodeo. Nadat ik eerder had ervaren hoe degenen onder ons die kritisch naar het vaccinatiebeleid kijken, zwaar onderdrukt worden door personen die het verhaal willen ombuigen en controleren, dacht ik: “Hoe zit het echt?”, “Wat wordt er naar voren gebracht om de critici te framen als wappie?”

Vanwege mijn eerdere uitgebreide microscopie-ervaring, vergde het leren omgaan met een donkerveld-microscoop niet zo veel opleiding. Ik heb een 12 weekse cursus gevolgd voor analyse van levend bloed met de meest geavanceerde donkerveld-microscoop en camera, die ik met mijn budget kon kopen. Hij vergroot tot 4000x.

Na het bloed van tientallen mensen met vaccinatieschade van dichtbij te hebben bekeken, begonnen patiënten me te ondervragen over de ronde en vierkante felgele formaties in het bloed in hun haarvaten, zoals te zien was op het scherm.

 

 

 
In de leerboeken staat niets over dergelijke dingen, en verschillende mensen die soortgelijk werk deden, suggereerden dat het misschien kristallen waren, of een soort van afwijking van de dia of dekglaasje . In het begin vertelde ik de patiënten dat het niet belangrijk was – mogelijk urinezuur of iets dergelijks.

Toen kreeg ik verschillende “lege” flesjes Pfizer COMIRNATY-vaccin. Ik vertrouw de bron van de injecties voor 100%. De flesjes waren van recent overgebleven vaccins nadat de injecties waren gegeven.

Ik ontdooide de inhoud van de flesjes en onderzocht ze. Ik heb de hele inhoud (slechts een paar druppels in elk flesje) uit elk flesje opgezogen in een 3cc spuit met een 16G naald, en een druppel ervan op een glaasje met een dekglaasje gedaan. En in een ander glaasje een druppel vaccin vermengd met een druppel menselijk bloed en er een dekglaasje op gedaan.
De afbeeldingen die volgen zijn van de verschillende objectglaasjes en werden genomen onmiddellijk nadat de glaasjes waren gemaakt.

 

 
De hoeveelheid activiteit in de vloeistof en de vreemde vormen waren op zijn zachtst gezegd verbijsterend.

Vierkanten en cirkels leken consequent met elkaar in verbinding te staan. Na een uur of twee leken de vierkanten en cirkels zich op de een of andere manier te vergroten.

 
Op dezelfde warme dag moest ik van mijn kantoor naar een ander kantoor een eind verderop reizen. De objectglaasjes werden ingepakt in plastic postzakken en in een kartonnen doos in de auto naast de microscoop gelegd. Het was een lange week geweest en de oceaan zag er aanlokkelijk uit, dus ik parkeerde de auto met de ramen een centimeter of twee open, maakte een wandeling van 40 minuten en vervolgde toen mijn rit.

Op mijn bestemming stond de microscoop opgesteld en ik bekeek de objectglaasjes nog eens. Ik ben niet snel bang, maar wat ik daarna zag, gaf me koude rillingen. De rechte lijnen en hoeken waren bekleed met vierkanten, rechthoeken en cirkels

 

 

 
Toen ontstond er een enorme formatie terwijl ik ernaar keek en ik nam een paar foto’s. Op dit punt was mijn software niet goed afgestemd op mijn mac computer, dus filmen met mijn I-phone was de enige optie.

 

 
Omdat ik betere graphics wilde, kocht ik een nieuwe PC laptop, waar ik de software op kon gebruiken en ik betere beelden kon maken. Om door iemand te worden geloofd, moest dit fenomeen kunnen worden herhaald en hopelijk begrepen kunnen worden.

In de dagen die volgden dacht ik na over hoe de formatie tot stand kwam. Was het een functie van de tijd? Van de trillingen in de auto? De hitte? Van zendmasten langs de weg? Het kan van alles geweest zijn, dus ik nam wat meer vloeistof en plakte er nog wat dia’s uit, stopte ze in meerdere draagglaasjes, reed er twee uur mee rond de stad in de buurt van zendmasten, en kwam toen terug. Ik kreeg nog een paar interessante beelden, maar niets zoals de eerste.

 

 

 

 

 
Een paar weken later kreeg ik nog meer vaccin in handen van dezelfde bron. Deze keer waren er lotnummers en vier flesjes. Ik heb ze apart uitgezet en ook wat van de oude vloeistof met de nieuwe gemengd. De nieuwe vloeistof had veel meer cirkels dan de eerste partij, en minder vierkantjes.
 

 
De eerste pogingen gaven formaties.

 

 

 

 
Interessant was dat op de tweede dag, toen ik terugkwam en opnieuw keek, de structuren van hun ondergrond waren verschoven. Dit kan het gevolg zijn van het hanteren van de dia’s, maar het toont aan dat de formaties “dingen” zijn en geen schaduwen of uitdroging.

 

 

 
Na nog een paar pogingen ontstond er interessante activiteit en organisatie, maar er werden geen dramatische nieuwe beelden gemaakt.

Op 16 januari plaatste ik nog een partij. Daarna nam ik ze mee in de auto naar de stad op een warme dag en liet ze in de auto liggen met de ramen omlaag. Het was ongeveer 28°C buiten, en in de auto werd het maximaal 40°C. Toen ik thuiskwam, lag dit beeld op de dia. Het experiment werd met succes herhaald.

 

 

 
Het is niet aan mij om te veronderstellen wat deze elementen zijn, maar ik denk niet dat dit een normale bevinding is in de vaccins voor de SARS-CoV-2 vaccins. De formaties die zich hebben gevormd lijken niet gewoon organisch te zijn, of gruis, of een kunstmatige oorzaak, en het is niet gewoon uitdroging van het objectglaasje.
Het is in hoge mate zelf-georganiseerd en lijkt deel uit te maken van het design van de vloeistof.

Ik heb me maandenlang afgevraagd waarom deze infectie zo ernstig en belangrijk was, dat het vaccin aan elke mens op de planeet meerdere malen moet worden toegediend – zelfs als men van Covid is hersteld. Dit is ongekend in de geschiedenis van vaccins.

Iedereen met een donkerveld microscoop kan hetzelfde doen. Waarom kijken niet meer mensen naar het vaccin onder een microscoop? Waarom is het publiek niet op de hoogte gebracht van alle ingrediënten van het door de FDA goedgekeurde vaccin tegen Covid?

De volgende beelden zijn afkomstig van een objectglaasje waarop een druppel vers menselijk bloed vermengd was met een druppel vaccin-vloeistof. Toen de vloeistof het bloed ontmoette, werden de witte bloedcellen vernietigd en de rode bloedcellen zwaar beschadigd.

Terwijl ik me concentreerde op een zo goed mogelijke focus, dacht ik niet te veel na over wat ik had opgevangen. Maar toen ik later beter keek, was het duidelijk een beeld van een soort nano-tech chips verbonden door “koorden”. De koorden kunnen gedeeltelijk gemaakt zijn van fibrine. Maar het is zeker dat wanneer het “vaccin” wordt vermengd met menselijk bloed, er andere dingen gebeuren op de dia dan als er alleen het “vaccin” wordt gebruikt. Kijk maar eens.

 

 
Er waren ook deze opzienbarende formaties:
 

 

 

 

 
Ik heb verder niets te zeggen. De foto’s spreken voor zich. Dit onderzoek moet worden voortgezet door andere laboratoria.

Haal een paar Duitse draagglaasjes en dekglaasjes van hoge kwaliteit. Plaats een druppel vaccin uit een gebruikt flesje of een vers flesje. Bekijk de activiteit bij lagere vergroting en ook bij 1600 tot 4000x met donkerveldmicroscopie. Haal een droge incubator voor de verse glaasjes en stel deze in op verschillende temperaturen variërend van 38-42 gedurende ten minste een uur. Observeer opnieuw. Als er niets interessants is gebeurd, probeer het dan terug in de incubator te zetten. Ga de tweede dag verder. Doe hetzelfde met een druppel bloed en een druppel vaccin. Combineer verschillende partijen vaccin en gebruik één druppel van de gecombineerde vaccins op elk glaasje. Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) en ventileer de ruimte zodat u de vloeistof niet inademt (een laminaire stroming kap zou ideaal zijn) en draag handschoenen.

 

 
In de onderstaande video spreekt dr. Matt Sheldon met advocate Sue Grey, net nadat zij een verklaring hebben afgelegd over de vreemde, niet organische structuren in vaccin-vloeistof bij MedSafe, de autoriteit die gaat over de beoordeling en goedkeuring van medicijnen in Nieuw Zeeland.

 


 

 

Ondertiteling video: Avalerion Awakes
Vertaling artikel: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This