Omicron – twee vragen en het kaartenhuis stort in

door | 24 dec 2021 | COVID-19 vaccin

Kijk eerst naar het onderstaande gesprek van een GGD-medewerker en een wakkere Nederlander. De vragen staan eronder. De antwoorden zijn zo duidelijk, dat het bizar is dat de vragen überhaupt nog gesteld moeten worden.

Het Covid-kaartenhuis is allang ingestort. Nederland zit op slot, maar niet voor de zorg of de ouderen. Het zit op slot om een financiële reset te faciliteren. De economie en het maatschappelijk leven moet kennelijk instorten – zodat het volk op de knieën wordt gedwongen om het nieuwe normaal van de vierde industriële revolutie te accepteren. Voor meer informatie ga naar de pagina: ‘World Economic Forum’ op de website, of kijk naar ‘Melissa Ciummei’, of ‘Het beslissende moment’ op de homepagina.

 

 

GGD-medewerker en burger

 

 

 
Vraag 1: Als de PCR test niet in staat is om onderscheid te maken tussen de Delta variant en de Omicron variant. Hoe weten we dan dat Omicron oprukt in Nederland?

We weten het niet.

Vraag 2: Als twee vaccins niet in staat zijn gebleken om een einde te maken aan te pandemie, hoe weten we dan dat een booster zal gaan werken tegen Omicron?

We weten het niet.

 

 

Jaap van Dissel en journalist

Op de persconferentie van zaterdag 18 december vindt de volgende interactie plaats tussen een journalist en Jaap van Dissel:

Journalist: “Waarom werkt een boostervaccin wel als de vaccins niet goed werken?”

Jaap van Dissel: “Dat is een hele interessante vraag. Het korte antwoord is: dat weten we nog niet. Het wat meer uitgebreide antwoord is, en daarmee is het mooi dat u die vraag stelt, dat een beetje de mening leeft, althans dat hoor ik vaak, er is afname van immuniteit en dergelijke, dat wil ik eigenlijk dus hier niet bestrijden, maar juist aangeven dat het niet de afname van die immuniteit is, maar afname van het doel van die immuniteit. En blijkbaar is het zo dat je met een booster toch nog dermate die afweer kunt stimuleren dat je uiteindelijk voldoende kruisreactie krijgt waardoor het toch weer werkt.” 1

Het is zo absurd dat het zelfs een kritisch geluid in de media oproept. Leon de Winter zegt in de Telegraaf:

Van Dissel lijkt te lijden onder de flauwekul die hij moet uitspreken
 

“Op de persconferentie van afgelopen zaterdag wisten de drie mannen eigenlijk niet wat ze verkochten. Er was tot een lockdown besloten (met gevolgen die pas later hun volle omvang zullen tonen: faillissementen, armoede, leerachterstanden, vereenzaming, zelfmoorden, fatale uitstel van zorg, etcetera), maar op basis van welke argumenten? Ze konden het niet duidelijk maken.”2

 
We weten niet of de booster werkt, maar het ligt voor de hand dat hij NIET werkt. Een ezel stoot zich in het algemeen niet drie keer aan dezelfde steen. En naar alle waarschijnlijkheid is “voldoende kruisreactie waardoor de booster tóch weer werkt” niet overtuigend genoeg voor het overgrote deel van de bevolking om zich nogmaals te laten injecteren met een experimentele gentherapie.”

 

 

Bronnen:

1. https://www.youtube.com/watch?v=sSdB0x_9l14
2. https://www.telegraaf.nl/watuzegt/548396015/van-dissel-lijkt-te-lijden-onder-de-flauwekul-die-hij-moet-uitspreken
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This