Ondanks eindeloos intern overleg kan de FDA slechts ontoereikende studies overleggen voor kindervaccins

door | 5 mrt 2022 | Vaccins

Kinderen die deelnemen aan vaccinatieprogramma’s worden ingespoten met vaccins waarvan de autoriteiten slechts ontoereikende studies kunnen overleggen. De vaccins zijn getest op een veel te kleine groep, gedurende een veel te korte tijd, en de controle groep ontbreekt. Met andere woorden: het onderzoek is prut. En het komt vandaan bij farmaceutische bedrijven die liegen en bedriegen. Typ de naam van elk willekeurig vaccin-producerend bedrijf in google.com, of liever duckduckgo.com, in combinatie met “courtcase” en u komt erachter dat ze allemaal een strafblad hebben.

 
Uit de nieuwsbrief van ICAN – Informed Consent Action Network, de actieve “vaccine awareness movement” van onderzoeksjournalist Del Bigtree – kom de volgende informatie:

ICAN (Informed Consent Action Network), heeft met behulp van haar advocaten de interne e-mails van de FDA verkregen die betrekking hebben op de klinische testen waarop men zich baseerde om kindervaccins te licentiëren (d.w.z. goedkeuring te verlenen om ze op de markt te brengen). ICAN eiste onder andere een verklaring voor het feit dat deze klinische testen te weinig kinderen in de studie hadden; dat de veiligheid slechts gedurende dagen of weken werd beoordeeld, en dat vrijwel geen van de testen een placebo controle bevatte.
 
Het is veelzeggend dat Maureen Hess, de speciale assistente voor communicatie van de FDA – toen zij de informatie kreeg over hoe ontoereikend het onderzoek van vaccins is voordat wordt aanbevolen om ze in baby’s te injecteren – toegaf dat zij zich afvroeg “hoe dit mogelijk kan zijn”.
 
Desondanks was de onvoorstelbare reactie van de FDA om te liegen en te beweren dat veel van de vaccins placebo-controles hadden ondergaan, ook al laten de documenten van de FDA zelf over de vergunningen voor elk kindervaccin iets anders zien! In haar reactie slaagde de FDA er evenmin in te bewijzen dat de veiligheidsperioden langer dan een paar dagen of weken waren geweest, of dat de studies voldoende waren onderbouwd (dat wil zeggen, voldoende kinderen betroffen).
 
U kunt de hele uitwisseling met de HHS (Ministerie van volksgezondheid in USA), inclusief de bijdragen van de FDA, hier lezen. Merk op dat ondanks alle interne discussie en samenwerking bij het formuleren van een antwoord, een halfslachtige antwoord het beste is dat de FDA kon verzinnen ter onderbouwing van de meer dan 70 doses vaccins die aan baby’s en kinderen worden gegeven. Dit zou alle Amerikanen – en andere ouders wereldwijd – diep moeten verontrusten, ongeacht hun mening over vaccins.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This