Ontdekt! – Alweer een bedrijf dat angst creëert met een onjuist model van een corona-epidemie

door | 25 jan 2023 | COVID-19 ziekte

Weet u nog? In 2020 werden de lockdowns in o.a. Groot-Brittannië en de Verenigde Staten ingesteld toen Neil Ferguson van het Londense Imperial College met een model voorspelde hoeveel doden er zouden vallen door corona en hoeveel minder dat er zouden zijn met een lockdown. Dat Ferguson er 11 jaar eerder met de Mexicaanse griep er al eens volledig naast had gezeten met z’n model, was kennelijk geen reden om zijn voorspellingen met een flinke korrel zout te nemen. Al snel bleek dan ook dat het model van Ferguson niet klopte en het aantal voorspelde sterfgevallen met een factor 100 (!) was overdreven. Maar het kwaad was toen al geschied.

Nu blijkt een dataverzamelingsbedrijf ook een duit in zakje te doen, ditmaal met een angstcampagne voor nieuwe coronagevallen door het loslaten van het zero-covid-beleid in China. Uit dit filmpje van slechts 6 minuten blijkt glashelder hoe het smerige spel wordt gespeeld. Must see – zodat u bij de volgende pandemie in Nederland eerste even checked welke computermodellen worden gebruikt!
 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This