Oracle films: Matt le Tissier – Voormalig professioneel voetballer over topsporters die dood neervallen

door | 19 apr 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

In het afgelopen jaar is de sportwereld getuige geweest van een alarmerende toename van het aantal professionele atleten (en fans) die lijden aan hartstilstand en andere ernstige gezondheidscomplicaties. In dit exclusieve interview geeft Matt Le Tissier zijn visie op wat er het afgelopen jaar in de sport is gebeurd.
 

 
Deze video is gemaakt door Oracle films. Als u het waardeert wat Oracle Films doet, kunt u hen hier steunen: https://www.buymeacoffee.com/oraclefilms
 

 

Real Science

In het kader van de bovengenoemde documentaire willen wij u ook wijzen op de website ‘Goodscience‘.

Good Science stelde een voortdurend groeiende lijst samen van voornamelijk jonge atleten die in 2021/2022 grote medische problemen kregen na het krijgen van één of meer COVID-vaccins. Aanvankelijk werden veel van deze gevallen niet gemeld. Real Science vernam dat veel mensen te horen kregen dat ze niemand over hun bijwerkingen mochten vertellen en dat de media er niet over mochten berichtten. De incidenten begonnen zich voor te doen en namen toe na de eerste COVID-vaccinaties. De reguliere media berichten nog steeds niet over de meeste van deze incidenten, maar sportnieuws kan niet voorbijgaan aan het feit dat voetballers en andere sporters midden in een wedstrijd in elkaar storten als gevolg van een plotselinge hartstilstand. Velen van hen sterven – meer dan 50%.

 

 
Good Science merkt ook op dat veel berichten op Facebook, Instagram, twitter, forums en nieuwsberichten worden verwijderd. De sportclubs willen in de meeste gevallen de vaccinatiestatus van de slachtoffers niet bekendmaken. Geen van hun sponsors wil het onthullen. De spelers is verteld het niet te onthullen. De meeste van hun familieleden zullen er niet over praten. En de media stellen de hamvraag – was het slachtoffer gevaccineerd? – niet. In de topsport gaan grote bedragen om en geven de clubs, hun sponsors, de media en de politici kennelijk meer om geld, dan de risico’s voor de spelers.

De volgende vragen doemden op: Hoe kan het dat de informatie over hartproblemen bij topsporters onderdrukt wordt, en wat kunnen we doen?

Good Science begon met het verzamelen van “zoveel informatie als we kunnen, zolang het nog beschikbaar is, want uiteindelijk zal er meer informatie naar buiten komen, en die kan worden samengevoegd met de lijst die Good science heeft samengesteld.”

De lijst is eindeloos lang en betreft zonder uitzondering jonge gezonde topsporters die fysiek bovennormaal fit zijn. Het zou een zeer scherp signaal af moeten geven over de lichamelijke schade die deze “vaccins” kunnen veroorzaken. De onderstaande afbeelding is het begin van de lijst die nu al zo’n 800 incidenten betreft.
 

 
De complete lijst vind u op Goodscience

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This