Oud-docente rechten (UVA): ‘Dit riekt naar een dictatuur!’ Maria-Louise Genet & Laura Hos

door | 25 aug 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Weltschmerz Next is een nieuw vast onderdeel van het YouTube kanaal Café Weltschmerz. Weltschmerz Next is bedacht door een groep jonge mensen die kritisch zijn op de huidige gang van zaken in de wereld.

In deze video gaat Laura Hos in gesprek met Maria-Louise Genet, oud-docente rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Maria-Louise vertelt over haar ervaring als docent in tijd van de ‘corona-crisis’, haar ontslag bij de UVA en het klimaat dat heerst onder academici. Daarnaast gaan Maria-Louise en Laura in op belangrijke aspecten van het recht van het afgelopen jaar, waaronder de draconische spoedwet.

Maria-Louise heeft dankzij haar ervaring als docent een initiatief opgezet waarmee ze een nieuwe draai kan geven aan onderwijzen. Geïnteresseerden kunnen voor een relatief laag bedrag meedoen aan zoom-avonden of cursusdagen om over specifieke onderwerpen meer te weten te komen. Zo heeft Maria-Louise al een cursus gegeven met de naam: ‘Hoe wordt ik mijn eigen jurist?’. De website is momenteel in ontwikkeling, maar de naam kan wel alvast onthouden worden ‘De Vrije Mens Academie’.
 

 

 
Weltschmerz Next is naast dit YouTube kanaal ook te vinden op:
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/weltschmerz-next2/

Facebook: https://www.facebook.com/weltschmerznext

Instagram: https://www.instagram.com/weltschmerznext/

De teamleden van Weltschmerz Next zijn te bereiken en te volgen via Instagram:
Laura Hos: @laurahoss

Duncan Robles: @duncanrobless

Joey Baten: @joe.s.flow

Laila Mol: @lilahartist

Kees van Rengs: @kieuske

Ben jij of ken jij een enthousiast nieuw teamlid voor Weltschmerz Next die beschikt over edit-skills? Stuur dan een mail naar [email protected]

Stay tuned, er volgt snel meer content!

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This