Oversterfte kan nog steeds niet onderzocht worden – alles mag, zolang de Covid-injecties maar gespaard worden

door | 25 okt 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Laten we beginnen met het goede nieuws. Het is afkomstig van een post op Linkedin van wetenschapper Eline van den Broek-Altenburg, PhD[1] over de laatste wetenschappelijke bevindingen van John Ioannidis[2].

“Ioannidis en collega’s hebben een nieuwe meta-analyse in preprint waarin de median infection fatality rate nu op 0.035% wordt geschat voor mensen tussen de 0 en 58 jaar en 0.095% voor mensen tussen 0 en 69 jaar. De schatting van de mortaliteit van Covid-19 is dus nog verder afgenomen.
 
-Wat hebben we geleerd van de afgelopen 2 jaar en maatregelen nemen met 50% informatie?
-Op basis van wat we nu weten, wat kunnen we nu zeggen over hoeveel sterfte we nu naar alle waarschijnlijkheid hebben weten te voorkomen met het gevoerde coronabeleid?
-En zou deze wetenschap dan nog effect moeten hebben op het gevoerde beleid de komende maanden of jaren?
– Eline van de Broek op Linkedin3

We kunnen onze angst voor Covid-19 laten varen, want er is wéér bevestigd dat de kans om te sterven aan Covid-19 zeer, zeer klein is.
 
 
En nu het slechte nieuws:
 
De oversterfte houdt onverminderd aan, niet alleen in Nederland maar in heel Europa. En vreemd genoeg is de normale ‘wintergriep’ nu ook verschoven naar de zomer. Het CBS probeert de griep schuld van de oversterfte te geven. Op 21-10-22 bericht nu.nl het volgende:4

“In april, mei en juni 2022 zijn opnieuw meer mensen overleden dan verwacht. Dat meldt statistiekbureau CBS op basis van voorlopige cijfers over doodsoorzaken. De hogere sterfte is mogelijk deels het gevolg van de griepepidemie die halverwege maart begon.” – Nu.nl

 

 

Wat is de oorzaak van de oversterfte?

 
Dat is vooralsnog officieel een mysterie. De wetenschap kan ons wel vertellen waar een 1000 jaar oude mummie aan is overleden, maar waar de mensen op dit moment aan overlijden is nog steeds “onbekend”. De overheid, en de daarvoor door de burger betaalde overheidsinstanties komen er maar niet achter of de abnormale sterfte iets te maken kan hebben met de experimentele Covid-19 injecties. Dat komt met name omdat de benodigde data om dit met zekerheid te kunnen stellen niet vrijgegeven mag worden omdat de privacy van de overledenen moet worden beschermd.

“Onbegrijpelijk”, verzucht hoofd van het OLVG-ziekenhuis in Amsterdam in reactie op het bericht van Nu.nl.5 “Het onvermogen om geanonimiseerde data bij elkaar te brengen: ‘Onderzoek naar oversterfte wordt belemmerd door privacy-regels. Daarom kunnen onderzoekers bijvoorbeeld de gegevens over coronabesmettingen en vaccinaties niet van het RIVM en de GGD’s krijgen.’”

 

 

Politieke onwil

 
Marianne Zwagerman interviewde Eline van de Broek-Alterburg over de politieke onwil om het ‘oversterftemysterie’ op te lossen.6

“Dr. Eline van den Broek, die in de klankbordgroep van het onderzoek zat, deelde in september haar kritiek op het onderzoek met de Tweede Kamer, maar wordt daar wat mee gedaan? Waarom is er zo weinig belangstelling in de politiek en de media voor dit onderwerp, terwijl elke coronadode wel in het journaal werd vermeld? Hoe kunnen we dit mysterie opgelost krijgen? En gaat het parlementaire onderzoek naar de coronacrisis iets opleveren als er al zoveel bewijsmateriaal is verdwenen?”

 

 

 

Het gezonde verstand van de bevolking

 
Door mensen als dr. Eline van de Broek is het duidelijk dat de oversterfte de zoveelste beerput van de “Corona-crisis” is. Het niet vrijgeven van de data over de oversterfte kan sowieso maar één ding betekenen: het betreft de gevaccineerden. Als het de ongevaccineerden zou betreffen, dan hadden de media dit onmiddellijk gebruikt om de boostercampagne te promoten!

Zou de oversterfte te wijten kunnen zijn aan sterfte door de griep zoals het CBS suggereert? Statistisch analyst Herman Steigstra maakt met twee Tweets korte metten met dit idee.7,8,9

 

 

 

 
Er is sinds corona toch sowieso geen griep meer geweest? Volgens de ‘experts’ was iedereen die ziek werd, getroffen door corona. Nou ja, tot de oversterfte verklaard moest worden dan. Nu sterven de mensen weer aan de griep, vooruit dan maar.

Elke verklaring is OK, zolang de Covid-injecties maar gespaard blijven?
 

 
Bronnen:
 
1. https://www.linkedin.com/in/elinevandenbroek/
2. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Ioannidis
3. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:share:6988768558805622785/
4. https://www.nu.nl/binnenland/6231197/opnieuw-oversterfte-in-tweede-kwartaal-mogelijk-door-griepepidemie.html
5. https://www.linkedin.com/posts/mauricevandenbosch_opnieuw-oversterfte-in-tweede-kwartaal-mogelijk-activity-6989296020530626560-Yu_m/
6. https://www.youtube.com/watch?v=xtqSD_OLoXw&t=94s
7. https://www.linkedin.com/in/herman-steigstra-84708711/
8. https://twitter.com/SteigstraHerman/status/1583414395983761409
9. https://twitter.com/SteigstraHerman/status/1583421625579364353
 

 
Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This