Pandemie, wie wist wat op welk moment? – Ramon Bril interviewt Karel van Wolferen in Café Weltschmerz

door | 13 mei 2020 | COVID-19 ziekte

De gebeurtenissen rondom de COVID-19 hebben elkaar de afgelopen weken in een noodtempo opgevolgd. En er zit een vreemd luchtje aan de de crisis. Karel van Wolferen heeft diepgaand onderzoek verricht en meerdere mensen geïnterviewd in Café Weltschmertz over verschillende aspecten van de crisis. Deze interviews zijn te bekijken op Youtube. In deze aflevering van café Weltschmertz wordt Karel van Wolferen op zijn beurt geïnterviewd door Ramon Bril.

 

Wie is Karel van Wolferen?

Karel G. van Wolferen, geboren te Rotterdam in 1941 is journalist en schrijver van meerdere boeken over politieke onderwerpen. Van 1997 tot 2006 was van Wolveren hoogleraar vergelijking politieke en economische situaties aan de Universiteit van Amsterdam. – Bron: Wikipedia

In dit interview geeft hij op een zeer gedegen manier een politieke beschouwing over COVID-19.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This