persconferentie: de sporthallen vol met vaccinprikkers waren in strijd met de toestemming van de EMA

door | 21 nov 2023 | COVID-19 vaccin, Europese Unie

Op dinsdag 21 november 2023, 15:00-15:30 uur, heeft een persconferentie plaatsgevonden in het Europees Parlement te Straatsburg.

In deze persconferentie hebben Marcel de Graaff (Europarlementariër FVD) en Joachim Kuhs (Europarlementariër AfD), Willem Engel (farmacoloog) en Vibeke Manniche (arts) schokkende onthullingen besproken die volgen uit de brief van de European Medicines Agency (EMA) d.d. 18 oktober 2023. Deze brief kwam als reactie op het verzoek d.d. 4 oktober 2023 van Marcel de Graaff en Joachim Kuhs om de Europese handelsvergunningen van Covid-19 vaccines onmiddellijk op te schorten.
 
Deze informatie is vernietigend voor het gevoerde vaccinatiebeleid van Rutte en de Jonge – we zijn bedrogen en dit is met de brief van het EMA onmiskenbaar bevestigd. Bekijk en verspreid deze video: hier kan niemand iets anders van maken dan wat het is: bedrog. En dat dient iedereen te weten.
 
 

 
 
De brief van European Medicines Agency aan Marcel de Graaff kunt u hier downloaden.
Bron video: Potkaars.nl
Meer info: Voorwaarheid.nl
 
 
En dit nieuws moet kennelijk gecensureerd worden – Twitter op 24-11-23:
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This