Petitie tegen corona testen voor kinderen op school

door | 6 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Graag willen wij uw aandacht vragen voor de volgende petitie die eist dat het idee omtrent het op corona testen van kinderen op /nabij scholen per direct van tafel gaat.

 

Petitie

 

Wij
 
de ouders van de kinderen in Nederland, maar ook docenten, familieleden en alle andere bij kinderen betrokken en/ of bezorgde mensen
 
constateren
 
Dat kinderen tijdens het uitoefenen van het recht op onderwijs, nodeloos worden getroffen door allerlei coronamaatregelen die hun gezondheid schaden. Wij kunnen hier niet verder in meegaan.
 
Dat het op Corona testen van minderjarige kinderen in de privésfeer hoort te blijven, op verzoek en in aanwezigheid van de ouders.
 
Gezondheid is een aangelegenheid voor de wettelijke vertegenwoordigers van de minderjarige kinderen, de ouders.

 
en verzoeken
 
Ons het recht te geven onze kinderen te behoeden voor de ernstige ongemakken op school en per direct het idee omtrent het op Corona testen van kinderen op scholen van de politieke agenda af te halen.

 

 
Bent u het hiermee eens? Teken de petitie hier.

 

 
Voor meer informatie ga naar: Na de lockdown wacht de volgende aanval op onze kinderen – wat kunnen we doen?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This