Pfizer en Moderna ontwikkelen gecombineerd mRNA omicron-griepvaccin: een slecht idee…

door | 8 nov 2022 | COVID-19 vaccin

Dit artikel verscheen eerder op childrenshealthdefense.org en is geschreven door Peter Mc Cullough en John Leage. De farmaceutische industrie lijkt dolgedraaid te zijn. Hebben ze niet meegekregen hoeveel bijwerkingen de nieuwe mRNA techniek voor Covid-injecties oplevert? Waarschijnlijk staren ze zich alleen maar blind op hoeveel geld het oplevert! Een mRNA techniek voor de gewone griepprik – die dan als combi-prik gelijktijdig gegeven gaat worden de Covid-injectie – is het volgende slechte idee van Big Farma.
 

 

Pfizer en Moderna ontwikkelen gecombineerd mRNA omicron-griepvaccin

 
Onlangs kondigden zowel Pfizer als Moderna aan een combi-prik te ontwikkelen met behulp van mRNA voor de BA4/BA5 Omicron subvariant en nieuw mRNA dat codeert voor antigenen in het influenzavirus.

Aangezien voor de COVID-19-component een noodvergunning (EUA) is afgegeven, en aangezien de dierproeven zijn mislukt en er geen proeven op mensen zijn gerapporteerd, is de Covid-19 component van het begin af aan al een uiterst bedenkelijke factor.

In een recent artikel van “Chemaitelly en collegues” werd in het Omicron-tijdperk aangetoond dat COVID-19 boosters een onaanvaardbaar lage bescherming boden tegen het oplopen van de infectie. En geen enkele geldige studie heeft ooit een vermindering van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen aangetoond.

Tot overmaat van ramp zou elk theoretisch voordeel van een COVID-19-vaccin minder dan zes maanden duren, zodat bijkomende injecties niet in overeenstemming zouden zijn met de andere component van het combinatieproduct.

Het voor influenza coderende mRNA zou een nieuw biologisch product zijn dat niet onder de EUA valt en dus de volledige vijfjarige regelgevende ontwikkelingscyclus voor genetische biologische producten zou moeten doorlopen.

Het ziet ernaar uit dat de vaccin-bedrijven deze ontwikkelingscyclus proberen te verkorten door de niet-urgente griepprik te combineren met de ‘Emergency Use Authorisation’ (EUA) die het COVID-19 vaccin heeft.
 
Verkouden manInfluenza A en B zijn de oorzaak van seizoensgebonden epidemieën, en frequente mutaties (veranderingen) zijn gebruikelijk. Daarom worden de seizoensvaccins jaarlijks ontwikkeld op basis van wat men verwacht dat de circulerende stammen zullen zijn van twee influenza A-virussen – H1N1 en H3N2, en twee influenza B-virussen – de Victoria- en Yamagata-lijnen.

Vanwege de verkeerde stammen die er elke keer weer in het griep vaccin zitten door dat men verkeerd heeft gegokt, is de effectiviteit ervan bedroevend. Vorig jaar meldden Chung en collega’s dat het griepvaccin 16% werkzaamheid had, wat statistisch niet significant was ten opzichte van nul.

Het combineren van de genetische code voor zowel het SARS-CoV-2 spike-eiwit als geconserveerde eiwitten van influenza A en B zou betekenen dat de langdurige genetische code voor meerdere vreemde eiwitten in het menselijk lichaam wordt geïnstalleerd.

De productie van deze eiwitten zal een voortdurende meervoudige immuunrespons opwekken die waarschijnlijk versterkte neveneffecten zal veroorzaken, die verder gaan dan elke component afzonderlijk, waardoor een nog grotere schade ontstaat dan dat we hebben gezien met het COVID-19-vaccin alleen.

Dr. David Wiseman, Ph.D., voormalig wetenschapper en vaccin-ontwikkelaar bij Johnson & Johnson, gaf voor NTD News commentaar op het gecombineerde vaccin-product (zie video hieronder). Hij stelde dat veiligheidssignalen verwarrend en onmogelijk te onderscheiden zouden zijn.
 


 

 
In de geschiedenis van de ontwikkeling van geneesmiddelen is het zo dat wanneer een technologie slecht blijkt te werken en bijwerkingen geeft, en er niet in slaagt een ziekte te stoppen of te verbeteren, die ontwikkelingslijn moet worden geschrapt.

In het geval van mRNA is het biofarmaceutische complex vastbesloten deze nieuwe producten aan grote bevolkingsgroepen op te dringen, ongeacht de nadelige gevolgen voor de gezondheid.

Dus de volgende keer dat je in de kliniek bent en een ander vaccin gaat nemen, vraag dan aan de verpleegster: “Zit er mRNA in dit vaccin?” Als het antwoord ja is, overweeg dan uitstel of zoek een alternatief. Tot nu toe is er geen mRNA-vaccin dat veilig of effectief is.
 

 
Bron originele artikel: Childrens Health Defense
 
Vertaling: Door Frankema

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This