Plandemic, casedemic – en de spoedwet die onze vrijheden bedreigt

door | 29 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

Op 19-08-20 berichtten wij u over de film ‘Plandemic – Indoctornation’ – een film die de drijvende krachten onthult achter de vaccinatieagenda. De rol van de WHO, Bill Gates, Tedros Adhanom, Dr. Anthony Fauci, de mainstream media, de hightech-bedrijven van Silicon Valley, de farmaceutische industrie en vele anderen die betrokken zijn bij de plandemie komen aan de orde. Zeer de moeite waard voor waarheidszoekers! U kunt de film hier bekijken: www.londonreal.link/movie

Op dit moment wordt de Plandemic in stand gehouden door de Casedemic.

 

 

Casedemic, of te wel ‘aantaldemie’

Het onderstaande filmpje legt goed uit hoe deze strategie van het voort laten duren van de ‘pandemie’ in zijn werk gaat.

 


 

 
Het verschil tussen een epidemie en een ‘aantaldemie’ is voor velen door het bizarre coronabeleid al duidelijk geworden. Ook in Nederland is er sprake van een aantaldemie. In maart en april was er gedurende een aantal weken een ‘COVID-19 uitbraak waarbij ziekte en sterfgevallen geregistreerd werden. In die tijd werd er weinig getest. Op het moment is er nauwelijks ziekte en sterfte, maar er wordt veel meer getest (PCR).

Eigenlijk zouden we op basis van de ziekte-, en sterftecijfers kunnen concluderen dat de epidemie voorbij is, maar de toename aan testen zorgt ervoor dat de ‘pandemie’-angst aangewakkerd kan blijven worden. De maatregelen worden op basis van het aantal positief geteste mensen zelfs opgevoerd.

 
Geen wonder dat er wordt gesproken van een ‘casedemie’ of te wel ‘aantaldemie’. Het is te ziek voor woorden. De overheid blijft als een op hol geslagen paard achter de WHO en de lobbyisten van de farmaceutische industrie aanrennen. De criteria om de paniek aan te zwengelen blijven maar veranderen: eerst was het probleem het tekort aan IC-bedden, toen ging het om het aantal sterfgevallen, daarna over het aantal ziektegevallen en nu, bij gebrek aan al het voorgaande, is het aantal besmettingen de reden voor hernieuwde paniek. Een paniek zonder geldige reden, want de ziekenhuisopnames en sterfgevallen lopen niet gelijk op met de toename aan besmettingen. En het is duidelijk dat het RIVM deel uitmaakt van de strategie. Wanneer zijn we ertoe over gegaan om gezonde mensen te gaan testen? En waarom worden deze mensen ‘patiënten’ genoemd?

 

Een bewuste burger postte dit op Facebook.

Vooruitlopend op de angst-persconferentie morgenavond, zie je hier alvast de meest actuele grafieken van het RIVM. Het land is nog nooit zo gezond geweest, behalve een ernstig ziek kabinet weliswaar. Dit zieke kabinet gaat morgen wederom maatregelen aankondigen, maar op basis waarvan? Kijk zelf naar deze info, en/of controleer het zelf!
 
• Opvallend en schandalig is, dat PCR positief geteste mensen nu door het RIVM patiënten worden genoemd. Dit is natuurlijk buitengewoon misleidend en niet correct! Derhalve heb ik de benaming in 2 plaatjes gecorrigeerd.
• Nogmaals: “PCR Positief” is wat anders dan door een arts gediagnosticeerde COVID-patiënt.
• In de grafieken met de ziekenhuis opnames en de grafieken met de overlijdens staan wel terecht patiënten/mensen. Zoals jullie zien is hier al maanden niets aan de hand.

 

Bron: https://nlcovid-19-esrinl-content.hub.arcgis.com/

 

 

De spoedwet

Het valt bijna niet meer te ontkennen dat de “Coronacrisis” wordt aangewend, of misschien zelfs wel is opgezet om de vrijheden van de burger drastisch in te perken. Het wordt de bevolking duidelijk dat er een vreemd spelletje wordt gespeeld. Kennelijk staan overheden en media onder controle van de WHO en andere machtshebbers. Des te minder gevaar, des te meer druk er wordt gezet op het invoeren van de spoedwet vanwege de “toename in het aantal coronabesmettingen”.

Het bericht dat op dit moment op Facebook circuleert beschrijft hoe serieus de situatie is:
 

Komende spoedwet gaat uw leven zoals u het kent compleet inperken!

De Spoedwet wordt naar voren gehaald en met spoed door de Kamers geloodst. En alhoewel deze wet ten opzichte van de eerste consultatieversie gering is aangepast, (controle achter de voordeur is eruit gehaald), geeft deze wet de overheid carte blanche iedere willekeurige maatregel te nemen.

Let op! De overheid en media berichten hier niet of nauwelijks over, om deze wet stilletjes in te kunnen voeren. Deze wet geeft de minister van VWS (Hugo de Jonge) het mandaat om per decreet te gaan regeren.

Dit betekent dat de minister naar eigen goeddunken (letterlijk!) maatregelen kan op- en afschalen, zonder het parlement daarin te betrekken.

 

• Wil hij dat u vanaf morgen 2,5 meter uit elkaar blijft? Dan gebeurt dat.

• Wil hij dat iedereen in Nederland vanaf morgen zowel binnen als buiten mondkapjes gaat dragen? Dan gebeurt dat.

• Wil hij dat u slechts op bepaalde uren van de dag buiten mag komen? Dan gebeurt dat.

• Wil hij mensen verplicht in quarantaine plaatsen? Dan gebeurt dat.

• Wil hij Samenkomsten van meer dan 2 of 3 personen verbieden? Dan gebeurt dat.

• Wil hij bedrijven sluiten en/of horecagelegenheden beperken/verbieden? Dan gebeurt dat.

• Wil hij iedereen verplichten een PCR-test te nemen? Dan gebeurt dat.

• Wil hij reizen naar het buitenland verbieden? Dan gebeurt dat.

• Wil hij alle verzorgingshuizen en bejaardentehuizen voor ieder bezoek afsluiten? Dan gebeurt dat.

• Wil hij mensen voor quarantaine uit huis plaatsen? Dan gebeurt dat.

• Wil hij ‘besmette’ kinderen bij ouders weghalen? Dan gebeurt dat.

• Wil hij iedereen verplichten zich te laten vaccineren? Dan gebeurt dat, zelfs onder dwang.

• Wil hij de verkiezingen van maart 2021 tot onbepaalde tijd uitstellen? Dan gebeurt dat.

 
bezorgde vrouwArtikel 58s geeft de minister het recht om alles wat niet benoemd staat naar eigen inzicht en goeddunken uit te voeren. Het geeft hem de wettelijke grondslag om dictator te zijn. Alle grondrechten kunnen door hem naar eigen inzicht worden ingeperkt.

En nu hoor ik de mensen al roepen: “Ik doe daar niet aan mee, niet bij mij, ik ben mijn eigen baas, ik beslis zélf wel wat goed voor mij is, niemand haalt mijn kinderen weg, ik laat mij niet vaccineren”, enzovoort.

Maar dan heeft u niet goed opgelet.

In het woord spoedwet zit het woord WET. Dit geeft de overheid de volmacht om al het bovenstaande uit te voeren naar wil en beschikking.

Wij samen stoppen het héél misschien alleen nog door onze stem te laten horen. Alleen als we ons als één volk verenigen houden we dit tegen!

DEEL dit bericht OVERAL. Maak uw familie vrienden en kennissen wakker en waarschuw hen voor de dictatuur die op alle Nederlanders afkomt, van jong tot oud.

 
Ik geeft er graag gehoor aan. U ook?

 

 
Over de auteur:
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This