Plandemic II: Indoctornatie – Documentaire van Mikki Willis met Nederlandse ondertiteling

door | 22 nov 2020 | COVID-19 ziekte

Op 19 augustus hebben wij u bericht over de documentaire Plandemic II – Indoctornation. Hij was gratis te bekijken op ‘London Real’, maar helaas zonder Nederlandse ondertiteling. Inmiddels is hij wel van ondertiteling voorzien en kunt u Plandemic hier bekijken.

London Real is een van de grootste onafhankelijke mediaplatforms ter wereld. Interviews met kritische denkers halen vaak miljoenen kijkers.

Deze film gaat volledig in tegen het beeld dat de media scheppen over de pandemie. Plandemic volgt het geldspoor dat leidt naar de hoofdrolspelers achter de COVID-19 pandemie. De belangenverstrengelingen zijn onmiskenbaar en roepen vele vragen op!

Ga naar Plandemic: www.kla.tv/17450

 

 

 

 
Is de hele COVID-19 pandemie van a tot z gepland? Een PLANDEMIE, opgezet om de transitie naar en nieuwe ABNORMAAL te bewerkstelligen?!

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This