Police for Freedom in Nederland! Waakzaam en dienstbaar – voor wie? George van der Leeden met Dennis Spaanstra

door | 5 apr 2021 | COVID-19 ziekte

Politie-agent Dennis Spaanstra lanceert op zaterdag 10 april een nieuwe politie-organisatie: Police for Freedom. Hij wil op die dag een mars organiseren.

Police for Freedom is een internationale organisatie die in februari van dit jaar is opgericht in Spanje en inmiddels vertakkingen heeft in diverse landen.

“Ons doel is om een brug te vormen tussen burgers en politie,” zegt Spaanstra, die in zijn carrière bij de politie verschillende functies heeft uitgeoefend, onder meer als straatdiender, rechercheur en ME’er.

Spaanstra is bezorgd over het geweld dat door de politie is gebruikt tegenover vreedzame demonstranten bij verschillende demonstraties tegen de coronamaatregelen. Police for Freedom neemt geen positie in over het beleid, zegt hij, maar wil het recht op demonstratie en vrijheid van meningsuiting beschermen.

In het interview gaat hij onder meer in op de suggestie van premier Rutte dat de beelden van buitensporig geweld bij demonstraties een vertekend beeld zouden geven.

Meer info: https://policeforfreedom.org/​

 


 

 
In vele landen, waaronder Australië worden er al protesten gehouden door de politie, die zich met helmen af solidair toont aan de bevolking.

 

 

De video van het interview met Dennis Spaanstra is geproduceerd door Café Weltschmerz.

Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.

Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je hun video’s?
Help hen een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/​h

Wil je hun nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/​

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This