Poliovaccin besmet met kanker-veroorzakend virus afkomstig van het kweekmedium

door | 6 mei 2022 | Infectieziektes, Vaccins

Na een ietwat lange inleiding een goede uiteenzetting over het polio vaccin. Er klopt niet veel van het officiële verhaal, maar nog altijd is de mythe sterker dan de waarheid. En nog altijd worden kinderen die deelnemen aan het Rijksvaccinatieprogramma ingespoten met gevaarlijke stoffen. Waarom vertrouwen de meeste mensen blind op vaccins? Zou het ermee te maken kunnen hebben dat de introductie van ELK vaccin gepaard gaat met angstcampagnes voor de ziekte. Deze aflevering van “Geloof en Vaccins” gaat over het polio-vaccin, dat een mooi voorbeeld is van gegenereerde angst voor een ziekte waarbij alle ongemakkelijke feiten over het vaccin zijn gecensureerd. Kijk hoe het werkt – bij dit vaccin en alle vaccins…

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This