Politie in Italië in zwijgplicht gemanipuleerd?

door | 21 feb 2023 | COVID-19 ziekte, Rechten

Opnieuw een uitstekend staaltje journalistiek van de befaamde Italiaanse onderzoeksjournaliste Raffaela Regoli, die eerder ook in Davos was en daar onderzoek deed.

Dit keer heeft ze met een politie ambtenaar afgesproken op een geheime locatie. De agent vertelt anoniem, hoe er een omerta (zwijgplicht) is afgedwongen in het politiekorps en andere politie-eenheden, om vaccinatie-doden onder de politie-eenheden te verhullen. Er is fraude ontdekt in de registratie van de overledenen. Regoli praat hierover met nabestaanden.

Regoli vraagt hem waarom er geen autopsies worden uitgevoerd. De politie-amtenaar antwoord, dat er een bevel van de overheid is uitgevaardigd die dat afraadt, tenzij strikt noodzakelijk. Inmiddels hebben politievakbonden zich bij haar aanklacht aangesloten en besteden zelfs de media er aandacht aan.
 

 

 
Ondertiteling: Riccardo Barbieri
 ‘

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This