Post-vaccin vlucht risico’s: bent u veilig aan boord van een vliegtuig?

door | 12 jul 2022 | COVID-19 vaccin

De ‘Identity and Democracy Group Conference’ van de Europese Commissie houdt zich bezig met een onderwerp dat onze beleidsmakers onder het vloerkleed schuiven. Met de talloze gevallen wereldwijd van gezonde mensen en zelfs kinderen die plotseling dood neervallen kort na de Corona-injectie is de volgende vraag relevant: ‘Bent u veilig aan boord van een vliegtuig?”.

Veel piloten die niet gevaccineerd wilden worden zijn ontslagen, en veel piloten die een gezin moesten onderhouden en hun hypotheek moesten betalen hebben gezondheidsproblemen”. Christine Anderson, lid van het Europees Parlement leidt het gesprek in en bespreekt dit heikele onderwerp met vier gasten: twee advocaten, een piloot en een stewardess, die ons deelgenoot maken van een hachelijke situatie waar de pers over zwijgt.

 

Dit fragment is niet ondertiteld.

 

Meer informatie:

Vaccinatieschade door de Covid-injectie is een taboe in de vliegwereld.
28 mei 2022 Piloten met vaccinatieschade door COVID-injecties spreken zich uit: ‘Ik zal waarschijnlijk nooit meer vliegen’

Dit probleem speelt al ruim een jaar – maar het wordt niet geadresseerd.
25 juni 2021 Vier piloten zijn overleden en vragen stapelen zich op – luchtvaartmaatschappijen onder druk

 
Moet er eerst een vliegtuig naar beneden vallen voordat onze beleidsmakers hier aandacht aan gaan besteden?

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This