Praat Vrij Bij Mij gaat op 1 maart live!

door | 15 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Veel jongeren en studenten komen psychisch in de knel vanwege de voortdurende maatregelen. Ze voelen zich eenzaam, somber of zien het zelfs helemaal niet meer zitten. De maatregelen treffen niet alleen jongeren. Grote groepen mensen ervaren conflicten met familie en vrienden, durven zich niet uit te spreken of hebben prikspijt of twijfel.

Daarom startte de makers van Keuze Vrij Bij Mij in december de crowdfunding voor Praat Vrij Bij Mij: Een gratis hulplijn waar al deze mensen hun verhaal kwijt kunnen en de juiste vragen worden gesteld waardoor de beller zichzelf kan hervinden en herpakken. Dankzij de steun van bijna 1000 donateurs heeft het team van Praat Vrij Bij Mij de techniek kunnen bekostigen en de eerste groep professionals begeleid om de telefoontjes te beantwoorden.

Het team heeft nog 2 weken om het resterende crowdfund bedrag op te halen om de rest van de kosten te dekken. Vindt u het ook belangrijk dat deze hulplijn er komt en heeft u nog niet gedoneerd? Draag bij aan dit mooie project, alle beetjes helpen en dankzij uw steun kunnen zij iemand het gesprek geven die hij of zij nodig heeft.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This