Presentatie van Patrick Savalle op Science Summit Uncensored

door | 27 okt 2023 | Wetenschap

Patrick Savalle gaf op 2 juli een presentatie op de Science Summit Uncensored. Helaas heeft het enige tijd geduurd voordat de presentaties van de Science Summit on-line werden geplaatst op Videowaarheid. De presentatie van Savalle gaat over digitale veiligheid en “digital warfare”. Heeft u er wel eens over nagedacht dat u constant wordt bespied, gemanipuleerd en dat er een strijd gaande is om uw denken te beïnvloeden? En wat hier aan te doen is? Savalle geeft zijn inspirerende visie op een onontkoombare ontwikkeling.
 

 
Aansluitend op de presentatie interviewde Peter Stuurman Patrick Savalle en dat gesprek kunt u hier bekijken.
 
 

Over Patrick Savalle

 
Patrick Savalle heeft een brede achtergrond, schreef boeken en artikelen o.a. over C++, systeemarchitectuur, geopolitiek en complotten. Ontwikkelde een multi-disciplinaire engineering methodiek. Was architect en ontwerper van grote software-systemen. Hoofdredacteur / schrijver van Nederlands grootste alternatieve nieuwssite Zapruder Inc., dat in 2008 de Dutch Bloggie voor beste politieke weblog won. Jarenlange ervaring als professioneel reportage/sport/modelfotograaf. Vaste spreker in diverse radioshows en ‘cool politics’ forums, zat in dat kader aan tafel met Duitse ministers en een Amerikaanse presidentskandidaat. Regelmatig te zien in documentaires en reportages. Creëerde als Weblogger een bekend precedent door te worden ontslagen vanwege een verhaal op zijn persoonlijke weblog.
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This