Prikschade. Wat nu? – Tafel van Feshtali

door | 29 nov 2023 | COVID-19 vaccin

In deze aflevering van “De Tafel van Feshtali” gaat Shohreh in gesprek met twee bijzondere vrouwen, Magdalena Dzambo en Iris de Boer. Deze jonge dames hebben te maken gehad met prikschade na het ontvangen van de mRNA-injectie die vereist was voor hun werk. Hun leven is hierdoor totaal veranderd, en toch lijkt geen enkele organisatie hun situatie serieus te nemen.

Arts Alexander van Walraven, lid van het Nederlandse Teleartsen Genootschap, is een van de weinige medici die zich inzet voor hun zaak en zijn stem laat horen. Zijn toewijding en betrokkenheid bieden hoop en steun aan iedereen die met vergelijkbare uitdagingen te maken heeft.

 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This