Prof. Bhakdi & Dr. Ruby over bloedstolsels bij Covid-gevaccineerden, een uitgebreid videoverslag met microscopisch bewijs

door | 4 aug 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

In het interview legt Prof. Bhakdi, arts & wetenschapper met zo’n 50 jaar ervaring in de geneeskunde op het gebied van medische microbiologie en atheromatose, duidelijk uit hoe de fatale bloedstolsels ontstaan die frequent als bijwerkingen van de genetische Covid injecties worden gemeld. Hij en 11 andere prominente wetenschappers, waaronder de voormalige Vice-President van Pfizer, waarschuwden het Europees Geneesmiddelen bureau (European Medicines Agency, EMA) hiervoor in maart van dit jaar.

Prof. Bhakdi legt haarscherp uit hoe de mRNA-moleculen in de mRNA-vaccins, of het DNA in de vector-gebaseerde-vaccins van AstraZenica en Janssen, overal in het lichaam terechtkomen d.m.v. het vasculaire systeem (de bloedvaten). En ook hoe de cellen die de bloedvaten bekleden, de zogenaamde endotheelcellen, voornamelijk het genetisch materiaal opnemen en dit omzetten in de Covid spike-eiwitten.

Als de spike-eiwitten aan het celoppervlak van de endotheelcellen worden gepresenteerd, wordt het immuunsysteem vervolgens zo gestimuleerd dat er veelvuldig bloedstolsels ontstaan. Doordat het genetisch materiaal makkelijk overal in het lichaam terechtkomt, kunnen er ook bloedstollingen op fatale plekken ontstaan, zoals in de hersenen.

Prof. Bhakdi legt ook duidelijk uit hoe de genetische injecties inwerken op het natuurlijke immuunsysteem en hoe er op die manier ‘immuun afhankelijke verergering’ van ziekte kan ontstaan (antibody dependent enhancement, ADE). ADE wordt versterkt als men in contact komt met het echte virus of een gerelateerd virus, of door hervaccinatie, d.w.z. als mensen zich meerdere keren laten vaccineren met genetische injecties, wat de dood tot gevolg kan hebben. Prof. Bhakdi geeft dan ook een stevige waarschuwing aan mensen die zich willen laten hervaccineren.

 
Het interview van Prof. Bhakdi stamt uit maart j.l., maar wordt in dit videoverslag ondersteund door een recent interview van gezondheidseconome Dr. Jane Ruby die meer dan 20 jaar ervaring heeft met het doen van gezondheidsonderzoek. In het interview van 15 juli j.l., bespreekt ze het microscopisch bewijs van de Britse arts, Dr. Van Welbergen, waarin duidelijk beschadigde en samengeklonterde rode bloedcellen (RBC) te zien zijn in een bloeduitstrijkje van een gevaccineerde patiënt in vergelijking met gezonde RBC van een ongevaccineerde patiënt. Er zijn tevens structuren in de bloedmonsters waar te nemen die opvallend veel op de grafeenoxide structuren lijken waarvan de Spaanse artsen van La Quinta Columna hebben aangetoond dat deze in de Covid-injecties zitten.

In het videoverslag wordt ook een gedeelte over de mRNA-moleculen in de Covid-injecties behandeld om Prof. Bhakdi’s uitspraken over de verspreiding van deze moleculen door het hele lichaam te ondersteunen. Maar ook om duidelijkheid te scheppen over de reële en het wetenschappelijk te onderbouwen risico voor de synthetische mRNA-moleculen om permanent in het menselijk genoom geïntegreerd te kunnen worden, middels retro-integratie. Het verslag wordt tevens ondersteund met een bronnenlijst die u hier kunt vinden.

Dit videoverslag bevat cruciale informatie om in overweging te nemen voor zowel ongevaccineerden als gevaccineerden. Met name de gevaccineerde mensen die overwegen om zich voor een tweede keer met een genetische injectie te laten hervaccineren, of straks voor een derde of vierde keer als er een nieuw virus of variant opduikt. Deel deze informatie a.u.b. dan ook z.v.m. met uw naasten, vrienden, collega’s, uw huisarts, etc. Iedereen heeft recht op deze informatie om beter in staat te zijn om een weloverwogen, geïnformeerde keuze te kunnen maken.

 

 

 
Directe link naar video op Avalerion Awakes Rumble kanaal: https://rumble.com/vkbl0z-prof.-bhakdi-and-dr.-ruby-over-bloedstolsels-bij-covid-gevaccineerden-een-n.html

Directe link naar video op Avalerion Awakes Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/1xeinlRT0nUt/

 

Tijdscodes van het videoverslag

I. Algemene indeling

0:00-1:35 min Intro
1:36-45:15 min Prof. Bhakdi’s interview
45:16-47:17 min Stuk over mRNA-moleculen in de Covid-injecties & inleiding volgend interview
47:18-57:59 min Dr. Jane Ruby’s interview

 
II. Gedetailleerde tijdscodes van Prof. Bhakdi’s interview

0:00 min Correspondentie Prof. Bhakdi en 11 andere prominente wetenschappers met het EMA over bloedstolselformaties n.a.v. de Covid-injecties.

7:58 min Bloedstolsel vorming in de hersenen.

9:16 min Uitleg ontstaan van bloedstolsels als gevolg van de genetische vaccins in het vasculaire (bloedvaten) systeem.

11:40 min Hoe mRNA-injecties werken in het lichaam i.v.t. klassieke vaccins.

13:50 min Gevaar/risico’s van mRNA-injecties, hoe ze zich verspreiden in het lichaam en de immunologische reacties die tot de bloedstolsels leidt.

18:35 min De ineffectiviteit van de genetische vaccins en de onbetrouwbaarheid van de klinische proeven.

22:17 min Effectiviteit klassiek tetanusvaccin vergeleken met de genetische Covid-injecties.

22:37 min Ernstige bijwerkingen van de genetische Covid-injecties.

26:06 min De lange termijnszorgen voor gevaccineerde mensen, o.a. risico op ADE.

31:53 min Gevaar voor mensen die zich willen laten hervaccineren.

32:31 min Levensduur mRNA in het lichaam, het geheugen van het immuunsysteem en het gevaar van de spike-eiwitten voor bloedstollingformatie.

34:19 min Waarom de werking van de vaccins dodelijk kan zijn.

35:14 min De genetische Covid-vaccins zijn niet formeel goedgekeurd in Europa & Amerika.

35:46 min Risico van Janssen/DNA-vaccins i.v.m. mRNA-vaccins. Risico’s van genetische vaccins in het algemeen en die van meerdere injecties.

38:54 min Verbanden tussen bloedstolsels bij Covid-patiënten en gevaccineerden.

40:23 min Lange termijn risico’s van Covid-injecties bij blootstelling soortgelijk virus en het gevaar van meerdere injecties.

42:30 min Laatste boodschap Prof. Bhakdi aan de mensen. Stop met elkaar te bevechten, overweeg de informatie die besproken is en het injecteren van kinderen is misdadig.

 

Een lijst met bronnen kunt u hier downlowden.

 

 

Over Avalerion Awakes

Avalerion Awakes is een initiatief dat is ontstaan nadat het duidelijk werd dat er een groeiende en alarmerende mate van censuur in het Westen is ontstaan sinds het begin van de corona-pandemie. Waarbij zelfs artsen en wetenschappers grootschalig worden gecensureerd en nauwelijks kunnen deelnemen aan het publieke debat op de mainstream-kanalen om het officiële narratief te bekritiseren en enige invloed op het coronabeleid te hebben.

Met een slogan als ‘Quest for Truth’ staat waarheidsvinding altijd voorop, waarbij vrijheid van pers en vrijheid van meningsuiting de basis vormen. Toegang tot informatie staat hoog in het vaandel, zodat mensen in staat zijn om zelf onderzoek te doen en hun eigen conclusies te trekken.

Met een academische achtergrond op het gebied van moleculaire biologie & biochemie, past het initiatief ook een academische aanpak toe in de onderzoeken die het publiceert. Het initiatief richt zich m.n. op de corona-pandemie en probeert om onderdrukte en gecensureerde informatie boven tafel te krijgen en op een overzichtelijke manier te presenteren, met een brede kijk op globaal niveau. Het werk wordt altijd zoveel mogelijk ondersteund met bronnen die ter beschikking worden gesteld aan de kijkers en lezers.

Kanalen

Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/1xeinlRT0nUt/
Rumble: https://rumble.com/c/c-553847

Donaties

Als het werk van Avalerion u bevalt en u hen wilt steunen om het werk te kunnen blijven voortzetten, kunt u een bijdrage storten op Bitcoin cryptowallet. Bij voorbaat hartelijk dank!

Bitcoin wallet adres: 3E5gXQyotSwBwEBsotUaJ1twcbUvhtsUAK

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This