Raisa Blommestijn – Waarom ik niet meedoe met de QR code

door | 28 sep 2021 | COVID-19 ziekte, Rechten

Doet u mee met de QR-code? Beseft u ten volle wat het inhoudt? Wat de consequenties zijn van de QR-code voor het voortbestaan van een vrije, democratische maatschappij?

Beseft u dat we het hebben over een ziekte waarvan – voordat we begonnen met ertegen te vaccineren in januari 2021 – het RIVM rapporteert dat er slechts 111 sterfgevallen zijn geregistreerd van mensen die jonger zijn dan 70 jaar zonder onderliggende aandoeningen? Beseft u dat de gemiddelde sterfte leeftijd aan Covid-19 in dat jaar 83 jaar was, terwijl de gemiddelde sterfte leeftijd aan alle doodsoorzaken 82 jaar was? Beseft u dat het er NU op aan komt dat u uw rug recht houdt. Laat de onderstaande video u inspireren…

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This