Rapport van 74 pagina’s – HCQ heeft in de praktijk bewezen mensen te genezen van COVID-19

door | 15 okt 2020 | COVID-19 ziekte

Waarom is een geneesmiddel dat in de praktijk heeft bewezen mensen te genezen van COVID-19 “omstreden”? Onderzoeksjournalist Del Bigtree stelt dat het criterium om een vaccin versneld op de markt te mogen brengen is dat er geen andere behandeling voorhanden is. Er IS een geneesmiddel voorhanden, maar de belangen zijn kennelijk te groot om dit te erkennen.

 
Kim Grashoff stuurde mij een door haar geschreven rapport van maar liefst 74 pagina’s waarin de werkzaamheid van het geneesmiddel Hydroxychloroquine (HCQ) onomstotelijk wordt vastgesteld.

“ONE OF THE GREATEST AND MOST DAMAGING LIES IN HISTORY IS THAT THEIR IS NO EVIDENCE THAT HYDROXYCHLOROQUINE IS EFFECTIVE”. – DR. SHIVA AYYADURAI

De onderstaande tekst is de inleiding van het rapport. Het volledige document kunt u hier downloaden.

 

 

Inleiding – de reden waarom ik dit document heb opgesteld

Kim Grashoff

Met stomme verbazing keek ik toe hoe minister Hugo de Jonge reageerde toen het Forum Voor Democratie enkele maanden geleden een motie indiende voor nader onderzoek naar de effecten van Hydroxychloroquine bij de behandeling van Covid-19. 1 Dit werd door minister de Jonge verworpen omdat het een motie van kwakzalvers was!

Verder zei hij: “Ik denk niet dat het gepast is om behandelingen aan te bevelen waarvan de werkzaamheid niet is bewezen en waarvan de risico’s zijn aangetoond”. Hij heeft het hier over hartritmestoornissen.

Tot 2020 is er nog nooit een beschuldiging geweest dat Hydroxychloroquine niet veilig is. Het middel bestaat al 65 jaar en wordt gebruikt door miljoenen mensen wereldwijd, waaronder zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen

De media hebben echter zo vaak herhaald dat HCQ een onveilig en gevaarlijk middel is dat veel mensen, waaronder artsen en blijkbaar onze minister van Volksgezondheid, denken dat er een potentieel hartprobleem is.

Echter zoals verderop in dit document wordt aangetoond, is er geen enkel verband te vinden dat Hydroxychloroquine het risico op hartproblemen vergroot, ook niet in samenwerking met andere geneesmiddelen die gebruikt worden in “Het Zelenko Protocol”. 2 Het Hydroxychloroquine protocol ter voorkoming van ziekenhuisopnames.

En was dat niet waarom we al die draconische maatregelen kregen opgelegd en nog steeds opgelegd krijgen? Om de IC’s te ontlasten?

Zes maanden later zijn er 10.000 doden en is de economie kapot gemaakt… terwijl we al die tijd dit effectieve, veilige en zeer goedkope medicijn Hydroxychloroquine hadden. Maar in plaats van dit levensreddende middel te gebruiken, zijn onze overheid en de reguliere media een “propagandaoorlog” begonnen tegen het gebruik van het middel Hydroxychloroquine voor politieke (en financiële) doeleinden, die niet gebaseerd zijn op medische feiten. De veiligheid en effectiviteit van Hydroxychloroquine bij de behandeling van Covid-19 is overweldigend en onweerlegbaar, zoals dit document zal aantonen. Door de inspanningen van dokter Rob Elens kunnen artsen Hydroxychloroquine voorschrijven, maar dit is gewoonweg niet genoeg.3

Het moet door de overheid breed worden aanbevolen en gepromoot als behandeling van COVID-19, zodat de angel van angst uit de maatschappij wordt getrokken.

Op dit moment is de bevolking van Nederland zich niet bewust dat Hydroxychloroquine een veilig, effectief en goedkoop middel is om Covid-19 te behandelen. De meeste mensen leven nog steeds in angst en volgen braaf de opgelegde, niet werkende maatregelen op.

Zodra mensen weten dat ze een veilig, goedkoop en levensreddend geneesmiddel kunnen kopen, wanneer ze dat nodig hebben, kan de rust en de rationaliteit in het hele land worden hersteld. Een persoon die lijdt aan astma en zijn astma puffer bij zich heeft, voor het geval hij het nodig heeft, is een persoon die zich veilig en comfortabel voelt bij het uitvoeren van zijn dagelijkse routine. Als hij de puffer niet bij zich heeft, is hij bang voor een aanval.

Met andere woorden als de Nederlanders weten dat ze Hydroxychloroquine in handen kunnen krijgen wanneer de symptomen zich voordoen, zonder dat ze hoeven te wachten op de testresultaten (los van het feit dat de PCR testen onbetrouwbaar zijn, duurt het vaak meer dan 5 dagen voordat men de uitslag heeft en dat werkt het volledige herstel met behulp van Hydroxychloroquine tegen), dan voelen ze zich veilig. En het leven zou binnen een maand weer normaal kunnen worden aangezien de angst uit de samenleving wordt gehaald.

Hoe significant zou het nu zijn dat onze regering publiekelijk toegeeft dat ze een fout heeft gemaakt?

Ik ga zelfs nog een stap verder… Als al deze studies accuraat zijn en er is geen enkele reden om aan te nemen dat ze dat niet zijn, dan kan ik maar tot één conclusie komen.

Door het gebruik van Hydroxychloroquine te verdoezelen of te ontmoedigen en het zelfs te verbieden bij de behandeling van Covid-19 is onze overheid, en een ieder die hier aan mee werkt, direct verantwoordelijk voor de mensen die onnodig zijn gestorven en nog gaan sterven. Vele levens hadden gered kunnen worden.

Verder is de overheid verantwoordelijk voor het voortdurend lijden en het blijven voeden van de angst onder de Nederlanders. Dit vernietigt ons immuunsysteem, gezinnen, ondernemers en de hele economie. Mensen worden tegen elkaar op gezet. Ouderen worden ongevraagd geïsoleerd. De jonge generatie wordt schuldgevoelens aan gepraat. Huiselijk geweld is toe genomen en kindermishandeling meer in de hand gewerkt, om er maar een paar te noemen.

En allemaal omdat de overheid de rug heeft gekeerd naar Hydroxychloroquine.

Waarom? Wat is daar de reden van? Ik vraag u te luisteren naar de wetenschap en het peer-reviewed bewijs zoals dat in dit document wordt getoond.

Ik verzoek onze minister-president Marc Rutte en onze minister van volksgezondheid Hugo de Jonge om publiekelijk aan te kondigen dat de inwoners van Nederland op grote schaal toegang gaan krijgen tot Hydroxychloroquine.

Daarvoor zal de overheid moeten toegeven dat ze zich hopeloos vergist heeft en dat haar blunders het leven hebben gekost aan duizenden mensen. Maar het zal ze in ieder geval een zuiver geweten geven. Ik kan u verzekeren dat er een dag zal zijn waarop dit alles naar buiten komt en de bevolking van Nederland geen genade heeft voor de leden van dit kabinet en de Mainstream Media.

Er blijft dus nog één vraag over:

Hoeveel mensen moeten er nog sterven voordat Hydroxychloroquine, op grote schaal beschikbaar zal zijn voor het Nederlandse volk?

 

Introductie geschreven en document opgesteld door: Kim-Caroline Grashoff
U kunt het volledige document hier downloaden.

 

 
WAT JE GAAT INZIEN NA HET LEZEN VAN DIT DOCUMENT:

* Hydroxychloroquine is een Game Changer!

* Er is geen enkel verband te vinden dat Hydroxychloroquine het risico op hartproblemen vergroot, ook niet in samenwerking met andere geneesmiddelen

* Hydroxychloroquine, Zink en Azithromycin inzetten bij eerste symptomen Corona, zodat ziekenhuisopname wordt voorkomen en men binnen paar dagen is opgeknapt

* 75 – 80% van alle sterfgevallen was niet nodig geweest

* Er is geen noodzaak voor de lockdown, social distancing of gezichtsmaskers om de IC’s te ontzien

* De angel van angst uit de maatschappij, omdat er WEL een veilig en effectief middel is wat je thuis kunt innemen

* Een goedkoop en veilig medicijn dat in wezen een einde kan maken aan enkele van de grootste volksgezondheidsproblemen ter wereld voor 50 cent per pil

* Het onweerlegbare bewijs dat je massaal bent voorgelogen door onze overheid en de media

* De echte pandemie is het gebrek aan respect voor het menselijk leven vanuit politiek en financieel belang

* Je zal boos worden en dat is goed, want dan eis je verandering

“De bewijsvoering ten gunste van Hydroxychloroquine voor patiënten met een hoog risico die vroeg als poliklinische patiënten worden behandeld, is sterker dan alles wat ik ooit heb bestudeerd”. – Dr. Harvey Risch, Yale Professor

 

 

Bronnen:

1. https://www.dropbox.com/s/im3zvqmc8e3sp14/Kwakzalver%20motie.mp4?dl=0
2. https://thezelenkoprotocol.com/
3. https://docs.google.com/document/d/1aRG7EOUtAAgIypiOFGAwPQi4Fhe_NwcW_pHIlK3PsuM/edit? usp=sharing

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This