Rechtszaak van viruswaarheid tegen vaccinatiecampagne van de staat

door | 25 feb 2021 | COVID-19 ziekte

De introductie van ELK vaccin, gaat gepaard met een (media)campagne. Al jaren zie ik (DF) met lede ogen toe hoe deze bol staan van de halve en hele leugens. Het vaccin tegen baarmoederhalskanker, Meningokokken C, Meningokokken ACWY etc. – allemaal van hetzelfde laken een pak. Maar de campagne die de staat heeft gevoerd om de bevolking te misleiden over het corona-virus slaat alles. Waar in voorgaande jaren de staat elke keer is weggekomen met het misleiden van de burgers, gaat dat dit keer hopelijk niet gebeuren. Jeroen Pols en Willem Engel van Viruswaarheid hebben keiharde feiten gepresenteerd die aantonen dat de staat grove onwaarheden verkondigt in haar vaccinatiecampagne.

 

 

 
De uitspraak is op 8 maart 2021. Dit is deel 2 – het eerste deel kunt u hier bekijken https://www.youtube.com/watch?v=Z0BZ4C78AGc

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This