Regiezitting Gideon van Meijeren voorspelt bevooroordeelde zaak

door | 23 dec 2023 | Rechten

Op 20 december deed zich de bizarre situatie voor dat een politicus voor de rechter stond. Gideon van Meijeren voert oppositie in de Tweede Kamer en weet daarbij zeer goed de vinger op de pijnlijke plek te leggen. Hij werd onlangs met 45.000 voorkeurstemmen herkozen in de Tweede Kamer. Moet hem het zwijgen worden opgelegd?

Op 17 november deed hij een live waarin duidelijk is dat zijn aanklacht, namelijk het “aanzetten tot opruiing” is gebaseerd op knip en plakwerk van een aantal uitspraken die hij heeft gedaan tijdens demonstraties. Het valt zo gemakkelijk te ontkrachten dat de aanklacht op zich al een blamage is voor het Nederlandse recht.

Het is de moeite waard om het verhaal van Gideon te horen.
 

 
 

Regie-zitting 20 december

 
Op woensdag 20 december vond de regiezitting plaats van de zaak tegen Gideon van Meijeren. Een regiezitting is een zitting waarbij nog geen inhoudelijke behandeling van de zaak plaats vindt. Het wordt gedaan om beslissingen te nemen over de manier waarop het proces wordt gevoerd, en het was direct duidelijk hoe de rechters erin stonden. De < href="https://www.youtube.com/watch?v=6914xmBoXUM">voorzitter hield zich niet aan de afspraak en ging inhoudelijk op de zaak in, waarbij hij van Meijeren (notabene onjuist) citeerde. Vervolgens mocht van Meijeren dit niet corrigeren omdat er niet over de inhoud gesproken mocht worden. Hmmm. Het dossier dat van Meijeren had ontvangen week af van het dossier dat de rechters hadden en het verzoek van van Meijeren om twee getuigen-deskundigen op te voeren werd afgewezen door de rechter.

Direct na het verlaten van de rechtszaal werd van Meijeren geïnterviewd door Ongehoord Nederland.
 

 
 
De zaak zal waarschijnlijk in mei of juni dit jaar plaatsvinden.
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This