Robert Kennedy over zijn nieuwe boek – ‘The real Anthony Fauci’

door | 19 dec 2021 | COVID-19 ziekte

Robert Kennedy heeft een langverwacht boek geschreven over Toni Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel. Wat blijkt? Fauci heeft zich aan alle kanten schuldig gemaakt aan mis-management, bedrog en corruptie. Als er goed onderzoek wordt gedaan komt er van alles boven water wat niet door de beugel kan bij een persoon die in hoge mate bepalend is voor het lot van miljoenen mensen!

In Nederland worden rechtszaken tegen het Covid beleid (het dragen van mondkapjes, de avondklok etc.) verloren omdat de rechter het advies van het OMT beschouwt als een soort wet. Een onomstotelijke waarheid ZONDER zichzelf ervan te overtuigen dat wat de mensen van het OMT zeggen inderdaad klopt. Journalisten checken de uitspraken niet, en zelfs de rechter onderzoekt het niet. Als iemand van het OMT het zegt is het kennelijk zonder meer waar.

Maar wie zijn die mensen in wiens handen wij onze toekomst leggen? Het werk dat in USA al is gedaan, is in Nederland nog niet opgepakt. In het onderstaande interview van Tucker Carlson met Robert Kennedy over Toni Fauci laat zien dat dit broodnodig is.

 

 

 
Tijdcodes RFK interview bij Tucker Carlson

1:27 – Waarom heb ik dit boek geschreven?

3:30 – Food & Drug Administration (FDA) ontvangt 45% van haar budget van BigPharma

4:36 – Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en National Institutes of Health (NIH) bezitten duizenden patenten op vaccins

6:38 – De Kennedy familie’s diepe verwikkelingen en kennis van Fauci en de gezondheids-agentschappen

7:41 – Fauci heeft de NIH getransformeerd in een broedmachine voor farmaceutische producten

8:08 – Sinds Fauci in 1968 aan boord kwam, zijn we van 6% van de Amerikanen met chronische ziekten, naar (in 2006) 54% gegaan.

8:59 – Vaccins en autisme – het ging van 1 op de 10.000 in RFK’s generatie, naar 1 op de 34

11:07 – Milieugiffen

12:14 – We gingen van 3 vaccins, naar de 72 doses van 16 verplichte vaccins

12:39 – 1986 De Vaccin Wet

15:58 – De goudkoorts

18:01 – Het gebrek aan veiligheidstesten

20:52 – Vaccine Adverse Reporting System (VAERS)

23:59 – Department of Health & Human Services (HHS) Studie

25:21 – CDC doofpot

26:46 – Fauci & Bill Gates

28:09 – Filantropisch kapitalisme

37:09 – Stammenstrijd

39:28 – Staatsgreep

45:52 – 2e Amendement

48:09 – Lees het laatste hoofdstuk

 

 
Het boek van Robert Kennedy kunt u hier bestellen:

Gedurende zijn 50-jarige carrière als overheidsbureaucraat heeft Dr. Fauci consequent de belangen van zichzelf, Big Pharma en het leger gediend – terwijl hij het Amerikaanse publiek in de steek liet.

Dit boek onthult hoe Fauci:

• …er niet in is geslaagd om tijdens zijn 50-jarige carrière bij het ‘National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID)’ de oorzaak, preventie en genezing van de epidemie van allergieën en chronische ziekten aan te pakken;

• …veilige en effectieve therapeutische behandelingen voor AIDS waarop geen octrooi rustte saboteerde;

• …wetten heeft overtreden om zijn farmaceutische partners in staat te stellen donkergekleurde kinderen te gebruiken als laboratoriumratten in dodelijke experimenten met giftige chemotherapieën tegen AIDS en kanker;

• …persoonlijk financieel voordeel zal halen uit de verkoop van het COVID-vaccin van Moderna, dat door Moderna en NIAID is ontwikkeld;

• …”agency capture” – de ondermijning van de democratie en de volksgezondheid door de geneesmiddelenindustrie – bevordert;

• ….samenwerkt met het Pentagon aan de goedkeuring van door de belastingbetaler gefinancierde “gain-of-function”-experimenten om pandemische superbugs te kweken in slecht gereguleerde laboratoria in Wuhan, China en elders. De omstandigheden waaronder deze gevaarlijk gemaakte bacteriën, die moeten dienen als biowapens, worden geproduceerd zijn niet veilig wat heeft geleid tot de ontsnapping van microben zoals SARS-CoV-2.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This