Rutte gaat stug door met liegen – het nieuwe normaal voor politici?

door | 16 jul 2021 | Mark Rutte, WEF

 

 
Het zou niet zo moeten zijn, maar het is wel zo. We zitten opgescheept met een premier die liegt alsof het gedrukt staat. Sinds de toeslagen affaire weet heel Nederland dat Rutte zegt wat hem uitkomt en als dát uitkomt hij geen “actieve herinnering” meer heeft. Het volgende incident doet zich voor. Gideon confronteert de minister president met leugens over het boek ‘The Great Reset’ van Klaus Schwab. Waarom wil Mark Rutte niet weten dat hij verbonden is aan het World Economic Forum?

Waarom draait hij zo? Hij vond het andere boek wel goed en dit boek niet. Een minuut daarvoor zegt hij dat hij het niet heeft gelezen. Hoe kan hij dan zeggen dat hij het geen goed boek vindt? Het is tenenkrommend. Maar wel verhelderend. Hoeveel mensen hebben er moeite mee om aan te nemen dat het WEF een flinke vinger in de pap heeft wat betreft het Corona-beleid van onze overheid?

De volgende filmpjes laten zien hoe een kat in het nauw rare sprongen maakt. Informeer uzelf alstublieft over het WEF op de paginaWorld Economic Forum’ op de website van de stichting Vaccinvrij.

 

 

Gideon confronteert

De onderstaande clip – die u kunt aanklikken op het plaatje – op Twitter zegt alles…
 

 

 

Thierry helpt ons herinneren

In deze clip ziet u dat het voorwerk al was gedaan…

 

 

Mark Rutte liegt, maar hoe dom is dat?

Rutte is ‘author’ bij het WEF. Dat weet toch iedereen? Oh nee, alleen de complotdenkers hebben het daarover, dus dat nemen we niet serieus…

Rutte is net als Kaag “Author” bij het World Economic Forum. Dat is het hoogste echelon binnen het WEF. Zij zijn exact op de hoogte van de agenda die wordt uitgevoerd. We glijden af naar een (medische) dictatuur – een controlestaat à la WEF. Maar de media/ massa houden zich daar maar niet mee bezig.

In de kamerstukken die Rutte heeft gestuurd als antwoord op vragen van Thierry Baudet zat de bedankbrief van Mark Rutte naar Klaus Schwab voor het boek dat hij hem gestuurd had.1,2

 

 

 
Rutte heeft zich laten ontvallen dat Klaus Schwab alle kamerdebatten op de voet volgt… Huh? “Klaus Schwab volgt de kamerdebatten op de voet”. Die uitspraak behelst nogal wat – daar heeft Rutte strakjes vast geen actieve herinnering meer aan..

 

 
Bronnen:

1. https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2021D14674
2. https://twitter.com/GideonvMeijeren/status/1415341241441689601

 

 
Over de auteurs:

Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen, en actief in het verzamelen en verspreiden van informatie rondom vaccineren.
Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This