Sacha Latypova: Bewijs voor een intentie om schade te berokkenen is geleverd

door | 24 feb 2023 | COVID-19 vaccin

Waren vaccins niet bedoeld om te beschermen, maar om schade te berokkenen? Valt dit aan te tonen met officiële documenten? Sacha Latypova komt oorspronkelijk uit Oekraïene en verhuisde in de jaren ’90 naar de Verenigde Staten. Ze heeft 25 jaar binnen de farmaceutische industrie gewerkt in verschillende rollen en ook op topposities. Ook heeft zij in die branche eigen bedrijven in management en advies geleid waarbij ze onder andere als tussenpersoon optrad tussen de industrie en de regelgevende instanties.

Toen de coronavaccins kwamen, voelde ze dat het niet klopte en voelde zij zich geroepen zich te verdiepen in de contracten en de manier waarop de productie en de distributie van de vaccins tot stand waren gekomen. Zij ontdekte dat de vaccins geen vaccins zijn, en niets met gezondheid te maken hebben. We hebben het hier over een militaire operatie waar gezondheidsofficials niet eens aan te pas zijn gekomen. Kijkt u naar de presentatie van deze moedige vrouw.
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This