Scholen in US betaald om maatregelen door te voeren – kan dat in Nederland?

door | 15 feb 2022 | COVID-19 ziekte

In Amerika zijn er blijkbaar scholen waarvan het bestuur is betaald om corona maatregelen op te leggen/uit te voeren. Een ouder kwam hierachter en confronteerde het schoolbestuur ermee wat u kunt zien in het onderstaande filmpje van 7 minuten. Het is onvoorstelbaar dat dit kan, en het roept de vraag op of het hier zou kunnen.

In Nederland wordt elke school door de overheid gesubsidieerd. Speelt dat een rol in de bereidwilligheid om de maatregelen te volgen? Krijgen onderwijs instituten extra vergoedingen vanwege de aanpassingen aan het beleid op school? En zo ja, speelt dit mee in de besluitvorming? Wie voelt zich geroepen om dit uit te zoeken?

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This