Shanghai – de bevolking martelen om mensen gezond te houden?

door | 16 apr 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

In China heeft de Lockdown dermate extreme vormen aangenomen dat het meer weg heeft van een marteling dan een maatregel ter bevordering van de gezondheid.

De zogenaamde Zero-Covid Policy heeft ertoe geleid dat bewoners van Shanghai, een stad van ruim 26 miljoen inwoners, nu al weken thuis opgesloten zijn. Het “gevaar” dat bezworen moet worden is de Omicron variant, die zoals we al uit ervaring weten vrij besmettelijk is, maar minder gevaarlijk dan eerdere mutaties van het virus en die in verschillende landen waaronder Nederland alweer is “uitgedoofd”. 1
 
Op 11 april bericht de Telegraaf:

“Shanghai gaat de strenge lockdown in de grootste Chinese stad geleidelijk versoepelen ondanks een recordaantal coronabesmettingen. Voor een deel van de 26 miljoen inwoners betekent dit dat ze hun huis voor het eerst sinds eind maart weer mogen verlaten.
 
“De lockdown in Shanghai werd eind maart in twee fases ingevoerd. Volgens het oorspronkelijke plan zou eerst het oostelijke deel van de stad vier dagen in lockdown gaan en daarna het westelijke deel. Omdat het aantal positieve testen bleef stijgen, bleven de zware maatregelen voor alle inwoners gelden. Dat leidde tot klachten over onder meer voedseltekorten.
 
De Chinese autoriteiten maakten maandag melding van ruim 27.500 nieuwe coronabesmettingen. Daarvan waren er ruim 25.000 afkomstig uit Shanghai. In de metropool werden een dag eerder iets minder dan 24.000 nieuwe gevallen gerapporteerd.”
– Telegraaf 2

 
Wéér ligt het bewijs dat Lockdowns niet werken op straat. Letterlijk. De lege straten laten zien dat het virus zich kennelijk goed verspreidt in de huizen waar de mensen niet uit mogen komen. De Telegraaf maakt zich niet zo druk om de “klachten over onder meer voedseltekorten”, maar in de filmpjes onder de grafiek zult u zien hoe dramatisch de situatie in Shanghai is.

De grafiek laat zien dat tijdens de Lockdown-periode (in het rood aangegeven) de besmettingen alleen maar gestegen zijn.
 

 
De onderkoelde en onvolledige berichtgeving van de Telegraaf laat niet zien in wat voor een wanhopige situatie miljoenen mensen zich bevinden. Ze worden gedwongen tot het af laten nemen van zinloze testen, kinderen worden van hun ouders gescheiden in geval van besmettingen, huisdieren worden gedood, zieke mensen worden gedwongen opgenomen in quarantainekampen en de voedseltekorten veroorzaken dat mensen verhongeren. Het is een onhoudbare situatie het aantal zelfmoorden neemt toe…

 

 

De berichten uit Shanghai op Twitter

 

Soldaten arriveren in Shanghai om de bevolking onder controle te houden

 

Testen, testen, testen

 

De politie is geweldadig als mensen zich niet aan de quarantaine houden


 

Huisdieren worden afgemaakt

 

Kinderen worden gescheiden van hun ouders als die besmet zijn


 

Quarantaine-kampen


 

Schreeuwende burgers hangen uit de ramen

 

De voedseltekorten en de waanzin van het geheel zijn te veel voor sommigen

 
Een filmpje over rottend voedsel dat ik voorbij heb zien komen omdat het de hongerige mensen niet bereikt kan ik niet meer vinden, maar u moet maar van mij aannemen – of zelf op Twitter gaan kijken – dat u voorlopig beter af bent in Nederland dan in Shanghai.

 

 

Effective vaccins?

Dr. Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel heeft geen moeite met de draconische Lockdown maatregelen in China. “Je gebruikt de Lockdown om mensen te vaccineren”, aldus dr. Fauci op Twitter.3 “Het probleem is alleen dat de vaccins die ze gebruiken niet zo effectief zijn als de vaccins die gebruikt worden in de USA, de UK en de EU”.

De vaccins in China zijn niet zo effectief als in USA, UK en EU? Effectief tegen wat? Ze zijn niet in staat de overdracht van het virus tegen te gaan, niet in staat om besmettingen te voorkomen en ook niet in staat om ziekenhuisopnames en sterfte uit te sluiten.

 
Op 14-04-22 meldt de Telegraaf:

“De Chinese president Xi Jinping houdt vast aan zijn strenge zero-Covid-beleid, terwijl de onvrede in Shanghai met de dag groeit. Een groot deel van de 26 miljoen inwoners zit in de derde week van een zware lockdown zonder te weten wanneer de maatregel eindigt.
 
Volgens de Chinese president kan er niet worden versoepeld en leidt “volharding” tot overwinningen. Ook buiten Shanghai zitten miljoenen mensen in lockdown.
 
De meeste besmettingsmeldingen komen uit Shanghai. Daar werden donderdag ruim 27.700 nieuwe gevallen gerapporteerd, een nieuw dagrecord. Een lokale functionaris verwacht dat het cijfer de komende tijd verder zal oplopen vanwege vertraagde testresultaten en familieleden die elkaar besmetten.
– Telegraaf4

 
En hij gelooft nog steeds dat Lockdowns de enige manier zijn om met virussen om te gaan?

 
Er vindt genocide plaats in Shanghai – de WHO doet niets, Amnesty International doet niets, de internationale gemeenschap doet niets.

Zo ver zijn we gezonken.
 

 
Bronnen:

1. https://worldpopulationreview.com/world-cities/shanghai-population
2. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1228710756/shanghai-versoepelt-lockdown-maar-onduidelijk-hoeveel-mensen-nog-binnen-moeten-blijven
3. https://twitter.com/disclosetv/status/1514670249316077569?t=ryhDFTlABFCnYJ9Y1uEy7Q&s=08
4. https://www.telegraaf.nl/nieuws/89510184/xi-houdt-vast-aan-coronabeleid-terwijl-onvrede-in-shanghai-groeit

 

 
Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting vaccinvrij.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This