Slimme burgers doen onderzoek en trekken hun conclusies

door | 29 aug 2020 | COVID-19 ziekte, Nationale politiek

De 1,5 meter lijkt gebaseerd te zijn op een politieke agenda, en niet op een medische noodzaak, noch op een transparante wetenschappelijke onderbouwing. Er wordt ons verweten dat we niet gehoorzaam zijn, maar de 1,5 meter-maatregel houdt geen stand voor wie zelfstandig onderzoek doet en kritisch nadenkt over de feiten die de afgelopen tijd boven water zijn gekomen. Met dank aan Ilona Lambeek voor haar onderzoek en het delen van haar conclusies. De bronnenlijst vindt u onderaan dit artikel. Denk mee, denk na.

 

Als ik GEEN 1,5 mtr. afstand houd wanneer jij dat niet van mij vraagt en de overige maatregelen niet hanteer, dan wil ik dat je dit weet:

• Ik ben slim genoeg om uit te zoeken en te weten dat er voor de 1,5 meter maatregel geen wetenschappelijk bewijs of onderbouwing te vinden is.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat er wel wetenschappelijk bewijs of onderbouwing bestaat dat hoest en niesdruppels wel acht meter ver kunnen reiken.

• Ik ben dus slim genoeg om te weten dat de 1,5 meter maatregel geen virus gaat tegen houden wanneer je daardoor ziekte of een verminderd immuunsysteem vatbaar voor bent.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat de cijfers op het Corona Dashboard van de Rijksoverheid niet de maatregelen rechtvaardigen die ons door de overheid worden opgelegd en dat het een epidemie betreft en geen pandemie.

 

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat positive testen geen besmette Corona patiënten zijn zoals ze nu door de media en overheid genoemd worden, maar dat het positieve PCR testen zijn die niet kunnen bepalen of iemand besmet is met o.a. het influenza-, rhino-, of coronavirus.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat virussen er altijd zullen zijn. Dat er altijd mensen door getroffen zullen worden. Dat het coronavirus al meer dan 40 jaar bestaat. Dat het tot op heden nog niet gelukt is daar een vaccin voor uit te vinden. Dat virussen (snel) muteren en dat er daardoor voor virussen nooit een goed werkend vaccin gevonden kan worden.

 
• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat het veelvuldig volgen van deze maatregelen (handen wassen met antibacteriële gel, veelvuldig en lang mondkapjes op en 1,5 meter afstand houden van familie en vrienden je immuunsysteem juist verzwakt.

• Ik ben slim genoeg om op te zoeken en te weten dat je handen wassen met antibacteriële gel niet helpt tegen virussen.

• Ik ben ook slim genoeg om te beseffen dat ook jij waarschijnlijk geen 1,5 meter afstand van anderen houdt zoals de maatregelen je opdragen. Dat snap ik ook, hoe kan je nou 1,5 meter afstand moeten houden van familie of vrienden waar je veel van houdt of veel om geeft, maar waar je niet mee in één huis woont. Dat gaat natuurlijk ook niet wanneer het te lang duurt.
 

 

Zijn mensen die zelf onderzoek doen complotdenkers?

En nee, ik ben geen “complotdenker” maar een “compleetdenker”. Ik zie, lees en hoor dingen die niet kloppen, ik ervaar censuur op Facebook, Twitter en Youtube van wetenschappers, medici en anderen die een tegengeluid geven. Ik wil graag begrijpen waarom een andere mening van geleerden niet gehoord mag worden en ik wil graag deel uitmaken van een oplossing en niet van het probleem.
 

 

Wat als je ‘gehoorzaam’ bent?

 

 

 
Door deze maatregelen in stand te houden lever je een bijdrage aan een samenleving die niet gezond voor je is. Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin je je eigen immuunsysteem verzwakt. En dat niet alleen.

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin kinderen geleerd word 1,5 meter afstand van o.a. hun opa en oma te houden.

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin kinderen als ze vallen, niet meer door hun juffen getroost mogen worden door het volgen van de 1,5 meter maatregel.

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin mensen gedoemd zijn om alleen te sterven omdat er (bijna) niemand bij ze mag zijn.

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin ouderen in tehuizen worden opgesloten en alleen bezoek mogen ontvangen achter glas of op afstand.

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin eenzame mensen nog meer zullen vereenzamen (sinds de 1,5 meter maatregel is de zelfmoordlijn 600% vaker gebeld).

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin door deze maatregelen een heleboel ondernemers hun deuren moeten sluiten en/of failliet gaan.

– Je levert een bijdrage aan een samenleving waarin gezinnen met uitwonende kinderen, of mensen met relaties die niet samenwonen elkaar alleen nog kunnen zien op 1,5 meter afstand. Niet knuffelen, niet vasthouden, niets!

– Je levert door het in standhouden van deze maatregel, een bijdrage aan een samenleving waarin verstandelijk gehandicapten die uitwonend zijn hun familie alleen nog maar op afstand en/of met maatregelen kunnen zien. (En leg die maatregelen maar eens uit aan een broer met het syndroom van down!) En dit allemaal als de spoedwet erdoor is op straffe van zware boetes die zeker gehandhaafd gaan worden.

– Je levert een bijdrage aan een maatschappij waarin door het in standhouden van deze maatregelen een heleboel extra werkelozen bij komen. (Sinds de maatregelen al meer dan 400.000).

– Je levert een bijdrage aan een maatschappij waarin al maanden ALLEEN CORONA BELANGRIJK IS. En waarin afspraken in ziekenhuizen voor een heleboel andere mensen met andere levensbedreigende ziektes niet door konden gaan en/of opgeschort zijn wat een heleboel van deze mensen het leven gekost zal hebben of ze nog minder kansen hebben gekregen om beter te worden of een langer leven te kunnen hebben.

En zo kan ik nog wel even doorgaan.
 

 
De wereld draait niet alleen om Corona patiënten of Corona doden. Hij draait om ons allen. Het draait dus ook om die 98% andere mensen, die volgens het RIVM en de WHO niet ziek worden van Corona maar hoe dan ook wel slachtoffer zijn van deze maatregelen.

Als we allemaal konden leven met aandacht voor alle mensen dan zou deze wereld een veel betere plek zijn.

Dat betekent dat er meer ellende in de wereld is dan alleen maar Corona. Dat er meer doden vallen door andere ziektes of oorzaken dan de mensen die aan Corona sterven. En dat betekent dus ook denken aan die mensen!!!

Als we allemaal eigen verantwoordelijkheid voor onze eigen gezondheid (en die van je eventuele kinderen) zouden nemen, dan zouden er jaarlijks veel minder mensen ziek worden en/of sterven.

Overvolle ic’s zijn in een virus seizoen die loopt van 1 oktober tot 1 juli van elk jaar geen vreemd voorkomen. In elk zwaar virus seizoen (2014/2015, 2016/2017, 2018/2019) lagen de ic’s overvol met influenza patiënten. Dat jij dit niet weet betekent niet dat het niet waar is. Deze jaren zijn heftige virusjaren voor de ic’s geweest met vele malen meer doden dan dit virusjaar (2019/2020).
 
Met het in standhouden van deze maatregelen voor een virus die maar voor 2% van de bevolking gevaarlijk kan zijn en waaraan nog veel minder mensen doodgaan maakt je zwak, angstig, en beheerst. Je volgt zomaar maatregelen op waarvan niet wetenschappelijk is aangetoond dat ze werken of dat je daar een ander niet mee kan besmetten. Dat zijn de eigen woorden van onze ‘volksgezondheidsraad’. Het is dus een politieke keuze!
 

 
Je volgt maatregelen op die nog veel meer schade aanbrengen aan bepaalde beroepsgroepen of mensen in onze maatschappij. Je volgt maatregelen op die straks in de spoedwet als wetten worden opgenomen en die de grondrechten en vrijheden van 98% van de mensen die geen of nauwelijks last krijgen van Corona aantasten. En wie denkt er hier nou niet aan anderen?

Gebruik je gezonde verstand en lees verder dan wat je hoort op tv of in de krant!

 

 
Mijn Bronnen zijn o.a.:

https://www.google.nl/amp/s/www.nationalgeographic.nl/wetenschap/2020/04/kijk-hoe-ziektekiemen-bij-niezen-verder-vliegen-dan-gedacht/amp

https://coronadashboard.rijksoverheid.nl

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel

https://covid19.who.int

https://www.facebook.com/122620689140585/posts/348136989922286/?extid=olAXNmRhbMC8Z41T&d=n

https://schooltv.nl/video/tonky-jack-anderhalve-meter/?fbclid=IwAR27LRh-aLiJFgrUSUbYF9BifaG2XuYa0qbX2Kx4sx_2DvJryP-q2y8XbyI#q=Afstand

https://www.ad.nl/gezond/griepgolf-treft-veel-mensen-die-anders-nooit-ziek-zijn~aae8e106/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

https://www.facebook.com/hartvannederland/videos/324981355341824/

https://www.tweedekamer.nl/downloads/document?id=88b84985-e1b7-4a12-8c21-6189ec915951&title=Voorstel%20van%20wet.pdf

https://www.cafeweltschmerz.nl

https://corona-nuchterheid.nl

https://stichtingvaccinvrij.nl

https://viruswaarheid.nl

https://zelfzorgcovid19.nl

https://commonsensetv.nl/er-is-niemand-doodgegaan-aan-het-coronavirus/

https://www.kijkmagazine.nl/science/tu-delft-onderzoekt-mondmasker/

https://mensenrechten.nl/nl/universele-verklaring-van-de-rechten-van-de-mens

https://nlcovid-19-esrinl-content.hub.arcgis.com

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893920302179

https://www.nytimes.com/2020/05/12/magazine/didier-raoult-hydroxychloroquine.html

https://techstartups.com/2020/04/05/new-updates-dr-vladimir-zelenko-cocktail-hydroxychloroquine-zinc-sulfate-azithromycin-showing-phenomenon-results-900-coronavirus-patients-treated-must-watch-video/

https://cathyclr.wordpress.com/2020/05/15/ftc-shuts-down-dr-brownsteins-blog-for-explaining-how-he-was-curing-covid-19-patients/

https://m.limburger.nl/cnt/dmf20200408_00155572/inspectie-huisarts-moet-stoppen-met-experimentele-behandeling-coronapatienten

https://www.instagram.com/p/CDBwVpUHICG/

https://www.facebook.com/mario.o.martinez.75

https://www.facebook.com/pvanaarle

https://www.facebook.com/622199035/posts/10158549399684036/?extid=dHVf6KFeermGRkDC&d=n

https://www.facebook.com/100000167841681/posts/3849642728384617/?extid=7JFqC1oU2ADwzWSI&d=n

https://www.amc.nl/web/nieuws-en-verhalen/actueel/actueel/de-amsterdamse-ziekenhuizen-liggen-niet-vol-met-coronapatienten-.htm

https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=ktFDN5cBFgw

https://www.facebook.com/1717488167/posts/10208484456505085/?extid=RpkmhxbVOVSrPsLn&d=n

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=LkPtLnFu9qA

https://www.facebook.com/156260237895045/posts/1542702525917469/?vh=e&extid=nuAJcfksrKorc7V2

https://www.facebook.com/groups/ForumvoorDemocratie/permalink/769909390421659/

https://www.facebook.com/hartvannederland/videos/324981355341824/

https://www.bitchute.com/video/43kczPmQDeq6/

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MdyLfoPHOnE

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=lkS0ki6G4ec

https://www.facebook.com/lenakaym/videos/10222974230973480/

https://youtu.be/0R5f3fz8JTA

 

 

Het is niet de eerste keer dat aan het licht gekomen is dat de politiek de belangen van het bedrijfsleven te hoog in het vaandel had en dit ten koste ging van de veiligheid van de burger!

 

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This