Sommatiebrief schorsen handelsvergunningen Pfizer en Moderna

door | 3 okt 2023 | Rechten, stopwho.nl

Op 01-10-23 heeft Willem Engel gesteund door een team van artsen en advocaten een sommatiebrief gestuurd aan het College ter Beoordeling Geneesmiddelen gestuurd om per direct de handelsvergunningen van Pfizer (Comirnaty-tozinameran) en Moderna (Spikevax-elasomeran) te schorsen. In de brief van 14 pagina’s wordt uitgelegd dat aan 6 van de 10 criteria die nodig zijn voor het verkrijgen van een vergunning niet is voldaan.
 
Advocate Maria Louise Genet was een van de auteurs van de brief. Zij voegde eraan toe:

“Wij gaan er vanuit dat het CBG niets zal doen met deze sommatie, reden waarom ik ook alvast een dagvaarding geschreven heb teneinde een kort geding te kunnen entameren op de zo kortst mogelijke termijn.
 
De dagvaarding beslaat inmiddels 46 pagina’s (en nog zo’n 200 pagina’s aan Producties).
 
De 5 belangrijkste reden om tot dagvaarding over te gaan, zijn de volgende:
 
1. Zwangere vrouwen behoeden voor de prik (die categorie vind ik persoonlijk het zwaarst wegen; en uiteraard ook de mensen die volgens de wet als “wilsonbekwaam” worden gezien, zoals kinderen en geestelijk gehandicapten)
 
2. Artsen een “juridisch wapen” geven om voorlopig niet te hoeven prikken (zo lang CBG immers geen besluit heeft genomen over het schorsen van de handelsvergunningen van Pfizer en Moderna, kan de arts stellen dat hij niet kan voldoen aan zijn wettelijke plicht conform de WGBO om een gedegen informed consent gesprek te voeren)
 
3. Vastleggen datum en daders; zodat CBG niet kan zeggen: “Wir haben es nicht gewust” (in verband met toekomstige tribunalen)
 
4. Informeren publiek over het feit dat er van alles en nog wat is misgegaan met de vergunningsverlening en de verlenging daarvan (maar liefst 5 procedurefouten).
 
5. Voorschot op de toekomst; beschermen ongevaccineerden als er straks te weinig mensen vrijwillig de prik nemen en ze de dwang en drang weer gaan opvoeren door bijvoorbeeld een QR (dan is ons weerwoord: oh ok, u verwacht dus dat wij ons laten injecteren met een middel waarvan vaststaat dat de vergunning nooit verleend had mogen worden)”

U kunt de brief hier downloaden: Sommatiebrief schorsen handelsvergunningen Pfizer en Moderna

De brief is in het Engels vertaald en lid van het Europees Parlement Marcel de Graaff zal hem inbrengen bij de Europese Commissie en het Europese Parlement.
 

 
Update: De onderstaande link gaat naar de het gesprek over het inbrengen van de brief bij het Europese Parlement:

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This