Stef Bos op het evenement van Vrouwen voor Vrijheid

door | 4 apr 2023 | COVID-19 ziekte

1 April was het evenement van Vrouwen voor Vrijheid op het Museumplein in Amsterdam. De weergoden waren ons niet gunstig gezind helaas. En het vooruitzicht om een paar uur in de regen en koude wind te staan heeft ongetwijfeld veel mensen tegengehouden om naar Amsterdam te gaan. Maar de ‘hard-core’ was unaniem zeer positief en blij met deze gebeurtenis. Een vol programma met nieuwe gezichten op het podium inspireerde het publiek met hun ervaringen, leermomenten en toekomstperspectieven. Door Covid hebben veel levens diepgang gekregen en zijn in een versnelling geraakt.

Alle sprekers zijn gefilmd en op dit moment worden de opnames bewerkt. Hou het in de gaten, want ze zullen op Youtube verschijnen. De sprekers waren: Stef Bos, Karen Bloemen, Ernzt Janz, Sabine Pinedo, Bram Bakker, Cheyenne Tony en Desi.

Het eerste filmpje wat klaar is kunt u hieronder al bekijken. Het is Stef Bos en zijn lied ‘Iemand moet het doen’ – beginnend op 12:30 min. geeft me elke keer dat ik het hoor weer kippenvel. We moeten het allemaal doen denk ik dan!
 

 
 
Vrouwen voor Vrijheid is een stichting met drie bestuursleden en een kernteam van acht vrouwen. Wat zij organiseren doen zij volledig vrijwillig zonder er enige vergoeding voor te ontvangen.

Maar het organiseren van een manifestatie brengt alsnog kosten met zich mee. Ze kunnen uw steun goed gebruiken; ieder bedrag, groot of klein, maakt verschil.

Het rekeningnummer van Vrouwen voor Vrijheid is NL75TRIO0320302679 ten name van Stichting Vrouwen voor Vrijheid.

Doneren via de website doe je via deze link https://www.vrouwenvoorvrijheid.com/doneer-nu

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This