Stemmen op 22 november – wie komt er op voor vaccinatieschade-slachtoffers en wie houdt het pandemie-verdrag van de WHO tegen?

door | 14 nov 2023 | COVID-19 vaccin

Kennelijk zijn er nog geen politici die bedacht hebben dat het belangrijk is om te luisteren naar het verhaal van een vaccinatieslachtoffer. Magdalena Dzambo begint het interview met te bedanken voor de uitnodiging en te zeggen dat wat haar en vele lotgenoten is overkomen weggemoffeld wordt in de politiek. Wat zij te vertellen heeft doet zij duidelijk en overtuigend. Hoe lang kunnen onze politici vaccinatieschade nog onder de pet houden?

Luister naar dit inspirerende interview:

Iemand die al vanaf het begin van de coronacrisis heeft gewaarschuwd voor de prikken is advocate Maria Louise Genet. Ook zij staat op de kieslijst van het Forum op nummer 24. Het interview is afgenomen in het begin van de Corona crisis, en heeft helaas nog niets aan waarde afgedaan. Het is grondig en transparant. De bronnen staan onderaan dit artikel.

 

Verplichte vaccins nog niet van de baan

Hoe is het mogelijk dat het waarschijnlijker is dat men bezig is om van deze gevaarlijke experimentele prikken een verplicht fenomeen te maken, in plaats van dat de politiek haar falen ontkent of haar agenda loslaat. Zoals het er nu naar uit ziet is de kans groot dat het pandemie-verdrag van de WHO erdoor gedrukt gaat worden waardoor de WHO een medische wereld-dictatuur wordt. Het is onvoorstelbaar dat met een “onverklaarbare “oversterfte, een “onverklaarbare” toename aan levensbedreigende aandoeningen zoals turbo kankers, aandoeningen van hart- en bloedvaten, neurologische aandoeningen, aandoeningen van de voortplantingsorganen etc. niet elk verkiezingsprogramma zich duidelijk uitspreekt over het inperken van de macht van de WHO.

Ik heb een aantal verkiezingsprogramma’s erop nageslagen maar niet veel kunnen vinden. FvD heeft het gelukkig over het weer terughalen van onze soevereiniteit:

“Forum voor Democratie streeft ernaar de soevereiniteit te laten terugkeren naar het nationale parlement; en ons terug te trekken uit de organisaties die onze soevereiniteit verzwakken of inperken (zoals de EU, het Internationaal Strafhof, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de NAVO, het World Economic Forum en de Wereldgezondheidsorganisatie).”

En over Covid-19 zegt FvD:

Met een wereldwijde IFR van 0,23% is corona ongeveer even gevaarlijk als de gemiddelde seizoensgriep gebleken. Voor mensen onder de 70 jaar zonder onderliggend lijden was de kans om aan corona te overlijden verwaarloosbaar. Vrijheidsbeperkende maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan waren niet alleen onnodig, maar ook ineffectief en zelfs zeer schadelijk. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat lockdowns, QR-codes en mondkapjes niet of nauwelijks werken, terwijl ze veel maatschappelijke en economische schade aanrichten. De mRNA-vaccins doen niet wat ons is beloofd. Ze bieden geen (langdurige) bescherming – omdat het coronavirus continu muteert – en voorkomen niet dat je het virus overdraagt aan een ander. Daarnaast hebben de vaccins uiteenlopende bijwerkingen.
FVD stelt de lichamelijke integriteit voorop: iedereen moet vrij zijn om zelf een risicoafweging te maken. Van een directe of indirecte vaccinatieplicht – bijvoorbeeld door mensen toegang tot delen van het sociaalmaatschappelijk leven te ontzeggen – mag geen sprake zijn. We dienen een Vrijheidswet in die het onmogelijk maakt voor toekomstige regeringen om ooit nog lockdowns, vaccinatieplichten, toegangsbewijzen en andere mensonterende vrijheidsbeperkingen in te stellen.

 

 

Linken bij het interview van Maria Louise Genet:

Officiële bijsluiters coronavaccins: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/soorten-coronavaccins/officiele-bijsluiters
VERORDENING (EU) 2020/1043 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/?uri=CELEX%3A32020R1043
Mexicaanse griep in Nederland: https://repository.wodc.nl/handle/20.500.12832/1915
Ethische en juridische afwegingen COVID-19-vaccinatie: https://www.gezondheidsraad.nl/documenten/adviezen/2021/02/04/ethische-en-juridische-afwegingen-covid-19-vaccinatie
Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations: https://pace.coe.int/pdf/2e0ee40b5d6c4e2e5df5467478961f7561e651733326667a8259ffe25682ae848428feba12/resolution%202361.pdf
Voor de geïnteresseerden: De volledige aantekeningen en bronnen (ook welke niet ter sprake zijn gekomen) van Maria Louise Genet zijn hier te vinden: https://drive.google.com/file/d/18M94Z2NpjLGVvjbF9xYgeWcU_jXs33rl/view?usp=sharing
Verkiezingsprogramma: klik hier
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This