Sterfte zwangere moeders in VS stijgt in alarmerend tempo sinds 2021

door | 26 mrt 2024 | COVID-19 vaccin, Zwangerschap

Een recent rapport van het ‘National Center for Health Statistics – een afdeling van de Centers for Disease Control and prevention (CDC) – heeft op 16 maart verontrustende sterftecijfers van zwangere Amerikaanse moeders vrijgegeven.[1] Gezondheidsfunctionarissen weten niet waarom en de media besteden er geen aandacht aan. Dr. Peter McCullough, een vooraanstaand Amerikaans cardioloog, waarschuwt op Twitter dat de sterfte onder zwangere moeders die begon in 2021 schrikbarend gestegen is gelijktijdig met de start van het vaccineren van zwangere vrouwen met Corona-injecties.[2]

McCullough, die eerder werkzaam was als vice-chef interne geneeskunde aan het Baylor University Medical Center en professor aan de Texas A&M University, suggereert dat gezondheidsfunctionarissen de werkelijke oorzaak ervan in de doofpot stoppen.

“Het aantal moedersterfgevallen in Amerika onder moeders die Corona-injectie hebben gehad, stijgt enorm, getuigde McCullough. Het CDC beweert echter dat het “niet weet” wat de oorzaak is.

De cijfers volgens een CDC-rapport:

“Het moedersterftecijfer voor 2021 was 32,9 sterfgevallen per 100.000 levendgeborenen, vergeleken met een cijfer van 23,8 in 2020 en 20,1 in 2019.”

Dat is een stijging van 38,2% ten opzichte van 2020 en een stijging van 63,7% ten opzichte van 2019.

McCullough merkt op dat de piek begon in 2021 na de publieke uitrol van Covid mRNA shots. Hij benadrukt dat artsen werd verteld om zwangere vrouwen te vaccineren “op elk moment tijdens de zwangerschap.”

McCullough voegt daaraan toe:

Deze toename in moedersterfte heeft “vier decennia van vooruitgang in de verloskunde uitgewist.”

“En in het CDC-raport wordt er niet gesproken over COVID-19, en er wordt niet gesproken over de prikken. Ze melden gewoon het slechte nieuws dat zwangere Amerikaanse moeders nu in alarmerend tempo sterven.”

“Dit is een publicatie van de Amerikaanse federale overheid. Ik denk dat bij iedereen die hiernaar luistert alarmbellen af zouden moeten gaan”.
 


 
 

Bronnen:
1. https://www.cdc.gov/nchs/data/hestat/maternal-mortality/2021/maternal-mortality-rates-2021.htm
2. https://twitter.com/VigilantNews/status/1770184679649583138

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This