Stichting Artsen voor Waarheid versturen kennisgeving van aansprakelijkheid

door | 18 dec 2020 | COVID-19 ziekte

Covid-19 is aanleiding geweest voor de oprichting van de stichting Artsen voor Waarheid. Hun motto? Laten we ons verenigen als mensheid om waarheid en ethiek terug te brengen binnen de geneeskunde.

 

“Om het zeer onrechtmatige, ongegronde en schadelijke corona beleid tot een einde te brengen kondigden we begin december aan aansprakelijkheidsstellingen te zullen sturen naar individuele leden van onze regering. Inmiddels hebben 24 ministers en staatssecretarissen een brief ontvangen waarin ze persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor het verlenen van medewerking aan misdaden tegen de menselijkheid.” – Stichting Artsen voor Waarheid

Op de website van de stichting artsen voor waarheid kunt u de PDF’s van de ‘Kennisgeving van aansprakelijkheid en tevens strafbaarheidstellingen’ zoals die op dinsdag 15 december zijn ontvangen door Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus downloaden.

 

 

Onderbouwing

 
Een tweede belangrijke pagina om te lezen op de website van artsen is de pagina ‘Onderbouwing’. Op deze pagina vindt u een overzicht van belangrijke feiten die de aansprakelijkheidsstelling ondersteunen. Hele belangrijke informatie en ik hoop dat u ook hier een kijkje gaat nemen.

 

 

Een aansprakelijkheidsbrief uit uw eigen naam sturen – hoe werkt het?

 
Hopelijk kan het bovenstaande u inspireren om de door de Stichting Artsen voor Waarheid opgestelde aansprakelijkheidsbrief uit uw eigen naam te versturen.

Verdere instructies vindt u op https://www.artsenvoorwaarheid.nl/aansprakelijkheidstelling

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en uw actiebereidheid. Wanneer we ons werkelijk gaan realiseren hoe krachtig we gezamenlijk zijn zullen we het ons toegedane onrecht snel, vredevol en waardig kunnen keren.

 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This