Studie toont aan dat griepprik het risico op aandoening veroorzaakt door coronavirus met 36% doet toenemen

door | 24 okt 2020 | COVID-19 ziekte

De officiële verhaallijn van COVID-19 pandemie is: één oorzaak – één oplossing. Het virus is de oorzaak – en alleen een vaccin kan ons redden. Overheden doen geen onderzoek naar co-factoren zoals milieuvervuiling, 5G en griepvaccins – hoewel deze verbanden wel worden gelegd.

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat mensen die zijn gevaccineerd tegen de griep een hoger risico hebben om de griep te krijgen van een ander griepvirus dan het virus dat in de griep-prik zit.

Maar wie brengt in kaart of de mensen die COVID-19 krijgen zijn gevaccineerd met de normale griepprik? Niemand. Het onderstaande artikel is een vertaling van Pentagon Studie: Flu Shot Raises Risk of Coronavirus by 36% (and Other Supporting Studies), dat verscheen op het blog van Children’s Health Defense.

 

 

Studie toont aan dat griepprik het risico op aandoening veroorzaakt door coronavirus met 36% doet toenemen

Door Robert F. Kennedy, Jr., Voorzitter, Children’s Health Defense

Op 12 maart 2020 hielden Anderson Cooper en Dr. Sanjay Gupta een ‘Townhall Meeting” (vergadering waarin een politicus of beleidsmaker vragen van het publiek beantwoord) met als thema: “Corona feiten en angsten”. Tijdens de discussie zei Anderson tegen het publiek:

“En, nogmaals, als je je zorgen maakt over het coronavirus en je hebt nog geen griepprik gehad, dan moet je een griepprik gaan halen.”

Afgezien van het gebrek aan veiligheid en effectiviteit van de griepprik is de vraag: is de bewering van Anderson dat de griepprik zal helpen om COVID-19 te bestrijden waar? Het antwoord is nee.

In feite bewijzen de resultaten van veel peer-reviewed, gepubliceerde studies dat Andersons aanbeveling misschien wel het slechtste advies is dat hij het publiek had kunnen geven.

Bij het doorzoeken van wetenschappelijke literatuur is de enige studie die we hebben kunnen vinden waarin de werking van griepvaccins in relatie tot het coronavirus is geëvalueerd, een studie van het Amerikaanse Pentagon uit 2020, waaruit blijkt dat het griepvaccin de risico’s van het coronavirus met 36% verhoogt:

“Een griepvaccinatie kan het risico van andere respiratoire (op het ademhalingssysteem inwerkende) virussen verhogen, een fenomeen dat bekend staat als “virusinterferentie”.
 
“Virusinterferentie als gevolg van het griepvaccin werd in belangrijke mate in verband gebracht met het coronavirus.”

 
Hier zijn de bevindingen van de bovenstaande studie:

2020 Pentagon studie: Griepvaccins verhogen het risico op het coronavirus met 36%.

Bij specifiek onderzoek naar niet-influenzavirussen was de kans op coronavirus bij gevaccineerde personen significant hoger dan bij niet-gevaccineerde personen met een ‘oddsratio’ (verband tussen een blootstelling en een uitkomst) van 1,36. Met andere woorden, de gevaccineerde personen hadden 36% meer kans om het coronavirus te krijgen.

 

 

 

 

 
Veel andere studies geven eveneens een verhoogd risico aan op virale luchtweginfecties als gevolg van de griepprik:

 

 

2018 studie van CDC: Griepprikken verhogen het risico op acute luchtwegaandoeningen bij kinderen

Deze studie van het CDC concludeerde een verhoogd risico op niet-influenza acute luchtwegaandoeningen (Acute Respiratory Illness – ARI) bij kinderen jonger dan 18 jaar veroorzaakt door respiratoire ziekteverwekkers (ziekteverwekkers van de luchtwegen) na toediening van het griepvaccin in vergelijking met niet-gevaccineerde kinderen in dezelfde periode.

 

 

 

 

 

2011 Australische studie: Griepprikken verdubbelden het risico op niet-influenza virale infecties, en verhoogde het risico op griep met 73%.

Uit een prospectieve case-controled studie bij gezonde jonge Australische kinderen bleek dat de seizoensgebonden griepprikken het risico op ziekte niet-influenzavirusinfecties verdubbelde. Over het geheel genomen verhoogde het vaccin het risico op virale acute luchtwegaandoeningen, waaronder griep, met 73%.

 

 

 

 

 

Studie uit 2017: Gevaccineerde kinderen hebben 5,9 keer meer kans op longontsteking en 30,1 keer meer kans op de diagnose allergische rhinitis dan niet-gevaccineerde kinderen.

Gevaccineerde kinderen hadden 30,1 keer meer kans op de diagnose allergische rhinitis en 5,9 keer meer kans op de diagnose longontsteking dan niet-gevaccineerde kinderen.

 

 

 

 

 

Studie uit 2014: Influenza-gevaccineerde kinderen hadden 1,6 keer meer kans dan niet-gevaccineerde kinderen om een niet-influenza “Influenza-achtige-ziekte” (Influenza like illness – ILI) te hebben.

 

 

 

 

 

Nog meer gepubliceerde wetenschap

De gerespecteerde Cochrane Collaboration’s uitgebreide meta-analyse uit 2010 van gepubliceerde griepvaccin studies vonden dat de griepvaccinatie “geen effect” heeft op de ziekenhuisopname, en dat er “geen bewijs is dat vaccins virale overdracht of complicaties voorkomen”. De Cochrane Researchers concludeerden dat het wetenschappelijk bewijs “het gebruik van vaccinatie tegen influenza bij gezonde volwassenen als een routinematige maatregel voor de volksgezondheid lijkt te ontmoedigen”.

In hun meta-analyse beschuldigden de Cochrane onderzoekers de CDC van het opzettelijk verkeerd voorstellen van de wetenschap ter ondersteuning van hun universele aanbeveling voor influenza-vaccinatie. Desalniettemin zenden CNN en andere mainstream mediakanalen voortdurend CDC-uitspraken uit als zijnde een religie en maken zij, ironisch genoeg, de mensen belachelijk die wetenschappelijke feiten daadwerkelijk lezen en stigmatiseren zij hen als “verspreiders van ‘onjuiste informatie'”.

 

 

 
Vertaling voor vaccinvrij: Door Frankema

Bron originele artikel: Pentagon Studie: Flu Shot Raises Risk of Coronavirus by 36% (and Other Supporting Studies)

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This