Teken de Petitie – onverdeeld open

door | 8 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Dit is niet de “zoveelste petitie”, maar een heel duidelijk signaal dat breed wordt gedragen. Nederland heeft genoeg van de verdeeldheid en de discriminatie.

 

Waar Onverdeeld Open voor staat

 
Onverdeeld Open spreekt zich uit tegen het corona-toegangsbewijs in al zijn verschijningsvormen. Dit is een ongerechtvaardigde inbreuk van grondrechten, en de schade staat niet in verhouding tot eventuele voordelen voor de volksgezondheid. Nu duidelijk wordt dat ook dit coronavirus endemisch zal worden, mogen corona-toegangsbewijzen geen plaats krijgen in de “gereedschapskist” van een vrije democratie. Wij roepen de regering en het parlement op om het corona-toegangsbewijs per direct af te schaffen.

Onderteken deze petitie: klik hier

 

 

 

 

 

 

 

Toevoeging

Sommige mensen denken verschillend over de rol van Mona Keizer, die een van de initiatieneemsters is van de petitie. Wat ons betreft is deze actie een mooie eerste stap, maar uiteraard moeten er meer volgen:

• Afschaffen van ALLE G’s: 1G, 2G, 3G, maar ook 5G
• Stoppen met alle vormen van drang of dwang om vaccins en of experimentele gentherapie toegediend te krijgen;
• Instellen van een parlementaire enquete commissie over alle corona-maatregelen;
• Een moratorium op een Europese Digitale Identiteit, met andere woorden: het Covid-paspoort mag er NOOIT komen;
• Hertel van de rechtsstaat en herstel van de democratie

Wij denken ook dat wat er ook gebeurd of wordt gedaan, dat het belangrijkste is DAT er wat wordt gedaan. En dat we in ieder geval ervoor moeten zorgen dat er geen onderlinge verdeeldheid ontstaat. Bewustwording, Verbinding en Actie zijn de sleutelwoorden.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This