Thaise prinses ligt in coma – en Pfizer heeft een probleem?

door | 4 feb 2023 | COVID-19 vaccin

De Thaise prinses Bajrakitiyabha, de oudste dochter van de Thaise koning, ligt al enkele weken in coma nadat zij is ingestort kort nadat zij een boosterprik had gekregen. In de media werd gesproken over een hartaandoening.1 De officiële verklaring die aan de Thaise koninklijke familie werd gegeven was dat zij een bacteriële infectie zou hebben.2

Koning Vajiralongkorn heeft nog geen troonopvolger aangewezen, maar prinses Bajrakitiyabha wordt algemeen beschouwd als de meest geschikte opvolgster.1 Zij is 44 jaar oud en in goede conditie voordat zij plotseling instortte.

Een professor van de universiteit van Bangkok heeft de koninklijke familie kunnen bereiken en laten weten dat de vermeende diagnose van een bacteriële infectie “belachelijk” is, en dat de prinses hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer is van de Covid-injectie. De professor in Bangkok staat in contact met professor Sucharit Bhakdi een emeritus-hoogleraar van Thais-Duitse komaf die al vanaf het eerste uur waarschuwt voor de gevaren van de Covid-injectie.2

De beide professoren zijn op dit moment bezig om de Thaise koninklijke familie te voorzien van wetenschappelijke informatie om hun vermoeden dat de prinses vaccinatieschade heeft opgelopen te staven.

Recentelijk werd dr. Sucharit Bhakdi, die in Duitsland woonachtig is, zelfs uitgenodigd om naar de Thailand te gaan, om te spreken met de hoogste adviseurs van de regering. Bakdhi heeft verschillende wetenschappelijke papers geschreven waarin hij uitlegt hoe de Covid-injecties bloedklonters veroorzaken. Tot nog toe is hij zeer gerespecteerd bij de waarheidszoekers, maar hebben de autoriteiten van geen enkel land naar hem willen luisteren.
 
Nu heeft hij voor het eerst een serieus gesprek gehad met de allerhoogste rangen waarin hij heeft kunnen uitleggen dat de hele Covid-agenda een hoax is en waarom. Hij heeft gezegd dat de Covid-prikken gebaseerd zijn op fraude. De Covid-injecties zouden NOOIT zijn goedgekeurd en op de markt gebracht als er geen sprake zou zijn geweest van een noodtoestand. En we weten nu dat de “noodtoestand” door de media is gecreëerd.

Naar verluidt hebben de Thaise adviseurs als reactie op het gesprek met dr. Sucharit Bakdhi gezegd dat zij erop zouden toezien dat Thailand het eerste land zal zijn dat het contract met Pfizer annuleert – wat mogelijk is als er in een contract is gelogen.

Als dit zou gebeuren, dan zou Pfizer de miljarden dollars terug moeten betalen en daarmee zouden de slachtoffers van vaccinatieschade een financiële compensatie kunnen ontvangen.3 En het zou ook het begin kunnen zijn van andere landen die hun contract annuleren.

Ervan uitgaande dat de prinses inderdaad het zoveelste slachtoffer is van de “cloth-shot” is dit de vraag: Houdt de koning genoeg van zijn dochter om zich niet te laten omkopen door Pfizer? En houdt hij genoeg van zijn volk om een einde te maken aan de prikken-tirannie?

We gaan het zien.
 

 
Bronnen:

1. https://www.bbc.com/news/world-asia-63983803
2. https://twitter.com/SaiKate108/status/1619568426980343811
3. https://twitter.com/Hapsys/status/1621568600749252608
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This