‘The Jerusalem Report’ met Ilana Rachel Daniel – Aflevering 1

door | 7 dec 2021 | COVID-19 ziekte

‘Children’s Health Defense’ – de Amerikaanse website van Robert F. Kennedy – is gestart met ‘The Jerusalem Report’. Dit is een vaste wekelijkse uitzending over de situatie in Israël, gepresenteerd door Ilana Daniel Rachel. In deze eerste aflevering, neemt Ilana ons mee door een korte, meeslepende en schokkende samenvatting van het coronabeleid en de maatregelen in haar land. Israël werd het testlab van de wereld door een deal van Pfizer en de Israëlische regering. Het land had was als eerste bijna volledig gevaccineerd. Wat zijn de resultaten van het grote experiment? Het is belangrijk om dit te weten, want het is niet moeilijk om te snappen dat als wij Israël achterna gaan dat wij dan soortgelijke resultaten kunnen verwachten in Nederland.

 

 

 
U kunt alle andere afleveringen hier vinden:

https://live.childrenshealthdefense.org/shows/the-jerusalem-report/xJrz6R5DtQ

U kunt de inspanningen van Ilana Rachel steunen op de Common Denominator website: https://www.thecommondenominator.net/support-us

En haar volgen op telegram op: https://t.me/TheCommonDenominator

Ondertiteling: Avalarion Awakes

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This