The testimonials project Israël – getuigenissen van de slachtoffers van een gefaald experiment

door | 16 okt 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

De onderstaande video is een schrijnende weergave van het niet vertelde verhaal over wat zich afspeelt in Israël. Waar zijn de media? Waar is de internationale gemeenschap? Waar is Pfizer? Israël was “testland” en als eerste het meest gevaccineerde land ter wereld.

De test geeft aan dat het experiment is mislukt. De werking van de injectie duurt enkele maanden en doet in feite niets meer dan het verminderen van symptomen van Covid-19 – als zelfs dat waar is.

De bijwerkingen van de injectie zijn frequent en ernstig – maar de machtshebbers kijken de andere kant uit.

De onderstaande documentaire heeft alleen een Engelse ondertiteling, maar is goed te volgen ook al bent u geen kei in Engels. En anders.. kijk even naar de gezichten, de verslagenheid straalt er vanaf. Het Israëlische volk begint zich te realiseren dat ze zijn bedrogen, maar ze zitten in de val. En het Covid paspoort sluit ook de gevaccineerden buiten, als hun “bewijs van gezondheid” niet up to date is. Hierover meer informatie onder deze video.
 

 

 

Verzet tegen de Covid-pas

Meer dan 1 miljoen Israëli’s die nog geen 3e dosis hebben gehad, verliezen hun “Groene Pas”
De uitrol van de vaccinatie-campagne ging vergezeld met de “Groene pas – vergelijkbaar met de QR code in Nederland – alleen de groene pas was ook vereist voor bijvoorbeeld winkels, universiteiten, werkplekken en meer.

Je hoeft geen Einstein te zijn om te zien dat de QR-code een voorloper is van de “Groene pas” of het Covid paspoort. Wat deze gemeen hebben is dat zij niets toevoegen aan veiligheid of gezondheid. Ze zijn ontworpen als controle-mechanisme in een poging om een wereldwijde medische dictatuur op te zetten. De Israëlische bevolking begint zich kennelijk te verzetten.

 
De ‘Times of Israel’ kwam met een opmerkelijk bericht op 28-09-21.1

“Velen zullen bepaalde openbare plaatsen en bijeenkomsten niet kunnen betreden zonder een negatieve virustest na een beleidswijziging die een herhalingsprik vereist zes maanden na het 2de COVID-19 vaccin
 
Vanaf zondag zullen meer dan een miljoen Israëli’s hun Groene Pas verliezen nadat een beleidswijziging voorschreef dat een COVID-19 boostershot vereist is zes maanden na het ontvangen van de eerste twee doses.
 
Gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid toonden maandag (27/09) aan dat 4.710.716 Israëli’s zes maanden geleden werden ingeënt met twee doses, maar dat slechts 3.243.641 van hen een boosterdosis kregen toegediend.
 
Zelfs als de honderdduizenden die in de afgelopen zes maanden met COVID-19 zijn besmet (waardoor zij de derde vaccinatiedosis niet nodig hebben) ervan worden afgetrokken – bedraagt het aantal mensen dat niet langer een zogenaamde Groene Pas zal hebben meer dan een miljoen.”
– Times of Israel1

 
Israel heeft een bevolking van nog geen 9 miljoen mensen.2 Dus 1 miljoen mensen is een aanzienlijk deel van de bevolking Is het te vroeg om te kunnen concluderen dat de bevolking ziet dat dit een gebed zonder eind wordt? Elke zes maanden een nieuwe prik? Eindeloos testen? Terwijl veel gevaccineerden toch nog Covid krijgen en bovendien veel gevaccineerden lijden aan ernstige bijwerkingen… Zouden 1 miljoen mensen het smerige machtsspel doorzien?

 

 

Israel – het lab van de wereld

 

“Israël – het eerste land dat officieel een derde dosis aanbiedt – begon zijn COVID-19 boostercampagne op 1 augustus, aanvankelijk voor mensen ouder dan 60 jaar. Daarna werd de leeftijd geleidelijk verlaagd en uiteindelijk uitgebreid tot iedereen vanaf 12 jaar die ten minste vijf maanden geleden de tweede injectie kreeg.
 
Het kabinet zal zondag ook voor het eerst in een maand bijeenkomen, waarbij premier Naftali Bennett zich naar verluid zal verzetten tegen het opleggen van nieuwe coronavirus-beperkingen, ondanks honderden nieuwe COVID-doden.
 
Het dodental sinds het begin van de pandemie steeg maandag tot 7.684. September is de tweede opeenvolgende maand dat Israël ten minste 500 doden heeft geregistreerd, nadat in augustus 609 sterfgevallen werden toegeschreven aan COVID-19.”
– Times of Israel1

 

 
Testland Israël maakt duidelijk dat risicovolle “vaccins” en Covid-paspoorten zijn gebaseerd op propaganda en politiek machtsmisbruik. Moge het trieste testresultaat op de een of andere manier zijn weg vinden naar de rest van de wereld en dienen als afschrikwekkend voorbeeld. Moge het ons steunen om onze rug recht te houden en nee te zeggen. Moge de Israëli een uitweg vinden uit hun vreselijke Covid-beleid.

 

 

Bronnen:

1. https://www.timesofisrael.com/over-1-million-israelis-who-didnt-get-3rd-dose-to-lose-green-pass-on-sunday/
2. https://www.worldometers.info/world-population/israel-population/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This