The Trueman show – Prof. Dr. Theo Schetters: ‘Dit hadden ze niet mogen doen’

door | 5 jul 2024 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Je kunt wel stellen dat er vandaag niet zomaar iemand aan tafel zit, en al helemaal niet iemand die je in het “antivaxxer”-hokje kunt stoppen, stelt Jorn Luka in de introductie van zijn interview met Dr. Theo Schetters bij de Truemanshow.

Prof. Dr. Theo Schetters is immunoloog en vaccinoloog. Hij is verbonden aan de universiteit van Pretoria in Zuid-Afrika en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van diverse vaccins. Hij is onderscheiden met een Medal of Honor van de faculteit Pharmacy van de Universiteit van Montpellier in Frankrijk en is lid van de editorial board van het wetenschappelijke tijdschrift Parasitology van Cambridge University Press. Daarnaast is hij directeur bij ProdActivity, dat zich richt op de ontwikkeling van vaccintechnologie.

In de corona periode bleek Theo een gevaarlijk man voor veel grote instanties. Hij uitte al in een zeer vroeg stadium zijn kritiek en zorgen omtrent de massavaccinatie, wat er onder andere voor zorgde dat hij binnen no-time van LinkedIn werd gegooid.

In dit gesprek legt Theo uit waarom hij zich grote zorgen maakt over de gevolgen van het mRNA-vaccin. “De mRNA-technologie is nog niet af. Er gebeurt nog zoveel meer in het lichaam dan waar het voor bedoelt is; het gaat overal heen.” Daarnaast stelt hij dat het wishful thinking is om te zeggen dat mRNA niet in de celkern komt. “Ik zie een hele hoop obstakels waarom we dit niet moeten doen.”

Jorn en Theo praten over die afgelopen vier jaar, over hoe Theo zich staande heeft gehouden en hoe hij aankijkt tegen gezondheid en ziek zijn. “Onderschat niet wat een ziekteproces is. Ziek zijn heeft een effect op je immuunsysteem. Je traint je lichaam en dat maakt jou tot een gezond mens. Als niemand meer ziek mag worden houden we een hele kwetsbare populatie over. Dat is goed nieuws voor big pharma, maar niet voor de mensen.”

 

 

Ps. Mensen die te maken hebben met klachten rondom long-covid of spike proteïnen kunnen baat hebben bij het consumeren van curcumine honing of Curcubron.

Curcumine Honing: https://shop.thatsthespirit.nu/shop/voeding-supplementen/biologische-curcumine-honing/
Curcubron: https://shop.thatsthespirit.nu/shop/voeding-supplementen/curcubron/

Dit laatste is een detox recept, samengesteld volgens het onderzoek en de receptuur van dr. Peter Mc Cullough en is een mix van watertoegankelijke curcumine, bromelaïne, nattokinase en Blue Earth Elixer. Het is geheel natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen.

STEUN The Trueman Show: https://doneren.thetruemanshow.com/

ABONNEER u op de nieuwsbrief: http://www.thetruemanshow.com

WORD MEMBER van het platform That’s The Spirit: https://thatsthespirit.nu/

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This