“Tijdens de coronacrisis is de gezonde mens gekaapt” – de Nieuwe Wereld in gesprek met arts Erwin Annys

door | 9 jun 2023 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

Erwin Annys is arts en auteur van het boek ´Factcheck: Neen – Niet elke arts deelt de mening van de televisie-expert.´ In dit gesprek met Ad Verbrugge blikt hij terug op wat ons overkomen is de afgelopen jaren. “Het is een oorlogssituatie geweest in het ziekenhuis”, zegt hij. Voor het beleid heeft hij geen goed woord over: “Voor mij was het duidelijk, dit heeft niets meer met geneeskunde te maken”. Hij spreekt zelfs van georkestreerde misleiding en zegt dat het beleid meer schade heeft toegebracht dan verminderd. Deze aflevering van de Nieuwe Wereld zou elke arts en elke burger dienen te zien. Helder, feitelijk en een zeer noodzakelijk tegenwicht tegen het corona-narratief. En een keiharde aanklacht aan het adres van medici, farmaceuten, politici en televisie-experts.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This