Toespraak dr. Carrie Madej tijdens de health and freedom conference 2021

door | 12 aug 2021 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte

“Het gaat allemaal om transhumanisme, en heeft niets te maken met uw gezondheid of het vernietigen van een virus” – Dr. Carrie Madej

Hopelijk wekt deze uitspraak uw nieuwsgierigheid op, en niet uw angst of uw vooroordeel. Carrie Madej weet waar zij het over heeft en zij weet ons niet alleen te informeren, maar ook te bekrachtingen. Kennis is macht en dat geldt zeker voor de situatie waarin wij ons nu bevinden. Met dank aan weesdeweerstand.nl voor de Nederlandse ondertiteling.

 

 

 

 

Human 2.0

De video waar Carrie Madej het over heeft aan het begin van de bovenstaande hebben wij reeds eerder onder uw aandacht gebracht. Maar voor de mensen die hem nog niet hebben gezien bij deze nog een keer!

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This