Top Advocaat Reiner Fuellmich – pandemie is bewezen misdaad tegen de mensheid

door | 23 apr 2021 | COVID-19 ziekte

Eerder besteedden wij aandacht aan de buitenparlementaire onderzoekscommissie van de Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich. De ondertitelde video hierover kunt u hier bekijken.

De door ons ondertitelde gesprekken met klokkenluider van de WHO Astrid Stückelberger, over de teloorgang van de WHO, en immunologe Dolores Cahill over het genetisch experiment dat op dit moment over de mensheid wordt uitgerold kunt u eveneens onder de linken bekijken.

 

“De hoorzittingen van ongeveer 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen en juristen, die sinds 10.07.2020 door de Berlijnse onderzoekscommissie in de Covid-19-affaire zijn gehouden, hebben intussen met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aangetoond dat het Covid- 19-schandaal op geen enkel moment een gezondheidskwestie was. Het ging er veeleer om de onwettige macht (onwettig omdat deze met criminele methoden is verkregen) van de corrupte “Davos-kliek” te consolideren door de rijkdom van het volk over te hevelen naar de leden van de Davos-kliek, waarbij met name het midden- en kleinbedrijf te gronde werd gericht. Platforms als Amazon, Google, Uber, enz. konden zich zo hun marktaandeel en rijkdom toe-eigenen.”Reiner Fuellmich

 
In de onderstaande video – ondertiteld door stop world control geeft Reiner Fuellmich heldere informatie over de stand van zaken wat betreft “de ergste misdaad tegen de mensheid ooit”.

 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This