Top WHO functionaris getuigt: Vaccinpaspoorten waren een zwendel om nep-vaccinaties te promoten

door | 23 apr 2024 | Rechten, WHO

“Een topambtenaar van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft tijdens een indrukwekkende getuigenis toegegeven dat de vaccinpaspoorten die door deze organisatie werden gepushed slechts een zwendel waren om de wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen.

Bovendien getuigde Dr. Hanna Nohynek dat de WHO wist dat de Covid mRNA injecties niet effectief waren, maar er toch op aandrong dat het grote publiek onder druk werd gezet om de experimentele prikken te nemen.

Dr. Nohynek zegt dat de WHO de vaccinatiepaspoorten gebruikte om het publiek te dwingen zich aan de vaccinatieagenda te houden, ondanks het feit dat ze wist dat de injecties niet effectief waren tegen Covid.

Nohynek is de voorzitter van de WHO van de Strategische Groep van Experts op het gebied van Immunisatie en is hoofdarts bij het Finse Instituut voor Gezondheid en Welzijn.

De WHO kwam met deze onthullingen in een rechtszaal in Helsinki toen ze getuigde in een rechtszaak die was aangespannen door de Finse burger Mika Vauhkala.

Vauhkala spande een rechtszaak aan nadat hem de toegang tot een café was geweigerd omdat hij geen vaccinpaspoort had.

Nohynek getuigde voor de rechtbank dat ze de WHO en haar regering had geadviseerd dat vaccinpaspoorten niet nodig waren.

Nohynek zegt echter dat ze werd genegeerd, ondanks dat ze uitlegde dat de Covid-vaccins in wezen “nep” waren omdat ze de overdracht van het virus niet tegenhielden.

Ze waarschuwde ook dat de paspoorten en vaccins een vals gevoel van veiligheid gaven.

Tijdens haar getuigenis onthulde Nohynek dat de WHO en het Finse Instituut voor Gezondheid tegen de zomer van 2021 wisten dat de Covid mRNA shots volledig ineffectief waren tegen virusoverdracht.

Ze zegt dat het gezondheidsagentschap van de Verenigde Naties wist dat de injecties de verspreiding van Covid niet zouden stoppen kort na het uitrollen van de vaccins in het begin van 2021, maar dat ze bleven doorgaan, ondanks de risico’s voor de openbare veiligheid.

In diezelfde periode van 2021 zei de WHO te werken aan “een internationaal vertrouwd kader” voor veilig reizen.”

Ondertussen zijn de lidstaten van de Europese Unie begonnen met het uitrollen van Covid-paspoorten.

De EU-verordening voor digitale COVID-certificaten werd in juli 2021 aangenomen en later werden er meer dan 2,3 miljard certificaten uitgegeven.

Bezoekers aan Frankrijk werden verboden als ze niet in het bezit waren van een geldig vaccinpaspoort dat burgers bij zich moesten hebben om voedsel te kopen in winkels of om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Het vaccinpaspoortsysteem van de EU is echter niet overbodig geworden.

Zoals Slay News al eerder meldde, heeft de EU samengewerkt met het World Economic Forum (WEF) om het systeem aan te passen zodat het in plaats daarvan als een “digitaal ID” gebruikt kan worden.

Ditzelfde systeem is uitgebreid met digitale betalingen naast ID, terwijl het nog steeds een bewijs van “vaccinatiestatus” ondersteunt.

Tijdens haar verschijning in de rechtbank op donderdag getuigde Dr. Nohynek gisteren echter dat haar team de WHO en de Finse regering eind 2021 had geadviseerd om te stoppen met Covid-paspoorten.

Ze voerde aan dat het dwingen van het publiek om gevaarlijke mRNA-injecties te nemen die niet effectief waren tegen Covid, en hen vervolgens hun vaccinatie te laten bewijzen, geen zin had.

Desondanks bleven de vaccinpaspoorten verplicht.

De opmerkingen van Dr. Nohynek werden gemeld door de Finse journalist Ike Novikoff. Novikoff was in de rechtszaal in Helsinki toen Dr. Nohynek getuigde.

Dr. Nohynek’s bekentenis over Covid-injecties en vaccinatiepaspoorten was vooral schokkend omdat ze alom bekend staat in medische wereldkringen en een top immunisatie-functionaris is bij de WHO.

Nohynek is niet alleen voorzitter van de strategische adviesgroep voor immunisaties van de WHO, maar ook een van de topvaccinadviseurs van Finland. Ze zit ook in het bestuur van Vaccines Together en het International Vaccine Institute.

De digitale COVID-19-certificering van de EU hielp bij de oprichting van het Global Digital Health Certification Network van de WHO in juli 2023.

“Door gebruik te maken van Europese beste praktijken dragen we bij aan wereldwijde digitale gezondheidsstandaarden en interoperabiliteit – ten voordele van de meest behoeftigen”, aldus een EU-functionaris.

De Finse burger Mika Vauhkala heeft een website gemaakt waarop hij zijn zaak tegen de Finse overheid bespreekt.

Vauhkala schrijft dat hij zijn rechtszaak aanspande “om basisrechten te verdedigen” nadat hem in december 2021 het ontbijt in een café in Helsinki was geweigerd. Deze toegang werd hem geweigerd omdat hij geen Covid-paspoort had, ook al was hij gezond.

“De grondwet van Finland garandeert dat burgers niet gediscrimineerd mogen worden op basis van onder andere gezondheidstoestand”, stelt Vauhkala op zijn website.

De Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra verscheen vrijdag ook in de rechtbank van Helsinki om te getuigen in de zaak. Malhotra getuigde dat tijdens de pandemie gezondheidsfunctionarissen van de overheid en medische professionals onethisch, dwingend en verkeerd geïnformeerd beleid steunden, zoals vaccinatiemandaten en vaccinatiepaspoorten.

Dit beleid was er alleen op gericht om zoveel mogelijk mensen te vaccineren, ongeacht de risico’s.

Malhotra merkt op dat deze massavaccinatieagenda de geïnformeerde toestemming van patiënten en op bewijs gebaseerde medische praktijken ondermijnde.

 

Bron originele artikel: Slaynews

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This