Tracy Beanz: mRNA gaat niet weg: Moderna heeft wereldwijde plannen

door | 1 mrt 2023 | COVID-19 vaccin

Tracy Beanz is een nieuwe medewerker van the Highwire en wordt uitbundig door Del Bigtree verwelkomt. Hopelijk heeft u genoeg geduld om niet gelijk in de eerste minuut af te haken, want het artikel van Tracy over de mRNA-techniek dat daarna wordt besproken is zeer belangrijk. Deze technologie – ondanks de miljoenen bijwerkingen wereldwijd – zal niet wordt gestopt, integendeel, steeds meer vaccins zullen mRNA”vaccins” worden. Overigens dit zijn dan geen vaccins meer, alleen worden deze prikken zo genoemd omdat dit de acceptatie van mRNA-injecties vergemakkelijkt. Farma en politiek voeren een beleid met oogkleppen op en marketing doet de rest.
 


 
Willem Engel was overigens een van de eersten die waarschuwden over mRNA. Graag breng ik deze video nog even onder uw aandacht: ‘Toelatingsprocedure van de gentherapie’
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This