Truemanshow- interview van Door Frankema is verwijderd van Youtube – waarom?

door | 2 sep 2021 | Vaccins

In minder dan één week tijd had het interview van Jorn Luka met Door Frankema meer dan 65.000 views en honderden positieve commentaren op Youtube. Dat de bevolking blij is met het interview maakt kennelijk niet uit. Youtube heeft de aflevering zonder pardon verwijderd.

 
Uit de reacties van de mensen om mij heen maak ik op dat men doorheeft dat het verwijderen door Youtube juist betekent dat er belangrijke informatie wordt gedeeld.

Een vriend belde me op en zei: “Wat is dat een goede podcast Door, ik heb hem meteen naar mijn buurman gestuurd!” Die zei eerst: “Het is veel te lang, dat ga ik niet kijken”. Maar toen ik eraan toevoegde: “Hij is van Youtube afgehaald was het antwoord van mijn buurman: “Dan ga ik hem wel kijken. Dat is een kwaliteitsoordeel; als hij van Youtube is afgehaald, dan moet ie wel goed zijn!”

 
Jorn reageerde als volgt:

“YouTube heeft mijn podcast met Door Frankema over de vaccins verwijderd. Hij ging natuurlijk ook veel te hard. Betekent in ieder geval dat hij vol waarheden stond. Bizar weer. Gelukkig staat hij nog op mijn website, dus check hem daar en deel massaal!”

 
U kunt de aflevering hier bekijken: https://www.jornluka.com/the-trueman-show/the-trueman-show-40-door-frankema/
 

 

 
De honderden positieve reacties op Youtube kunt u helaas niet meer lezen. Maar de reacties op Instagram laten zien dat mensen het interview van Jorn en Door heel erg waarderen.

 

Reacties op de podcast op Instagram

 

Yess! 🔥👏 dankzij o.a. Door, haar boek, en website, hebben wij ons goed kunnen inlezen over de keuze wat we wilden doen omtrent v@ccineren. Enorm dankbaar voor 🙌

Heldin!❤️

Door is geweldig!! Ooit heeft ze fantastische lezingen gegeven bij me op de praktijk! Dat waren druk bezochte avonden!

Yes!!! Hier heb ik lang op gewacht 😄 met al haar onderzoek hebben wij 7 jaar geleden heer besluit genomen om onze kinderen nooit niet te laten 💉. De website stichtingvaccinvrij bevat zeeeer veel informatie, goed onderbouwd, incl. bronnen. Ben heel benieuwd naar haar verhaal..

Ik hoop zo dat door deze podcast en vooral door het schitterend werk van deze mevrouw mensen hun ogen open gaan- ook over de “ zgn” klassieke vaccins. Mijn zoontje stierf 25j geleden aan myocarditis na dergelijke combi- vaccins💔

Wat een fantastische vrouw! Precies wat zij vertelt ervaarde ik ook toen ik 1e keer bij CB was: mn hele lijf dat zei “neeeeee dit is niet goed voor mijn kind”. En dat terwijl ik zelf talloze prikken heb laten zetten door de reizigersjaren heen. A mother’s intuition doesn’t lie. No ones’ does. ❤️ Dank je wel Door voor het pionieren. You are a rock!

Fantastisch dat je haar interviewt en zo super dat je dit onderwerp meer in het licht zet! Het is de tijd 🙌🔥

#thetruemanshow voelt voor mij als mijn vroegere zomergasten-avonden, met alleen maar goede gasten en natuurlijk top interviewer;) dank 🙏

Ik ben erg benieuwd, ga zeker luisteren. Overigens geeft m’n Insta een melding onder je bericht dat Covid Vaccins veilig zijn en stuurt die mij door naar een informatie/propaganda pagina over vaccins. Bizar hé?😢

Heb ook een keer in een tv programma iemand met een kind zien zitten die ernstige narcoleptie had overgehouden aan een vaccinatie ik dacht met de Mexicaanse griep. Was erg triest om te zien ook met de Corona vaccinatie zal er voldoende aan het licht komen over enkele jaren hier zou veel meer aandacht voor moeten zijn.

Heldin! ❤️🔥

Naar deze aflevering kijk ik al 39 afleveringen uit! ❤️❤️❤️ Dank voor dit interview!!!

Blij mee!! Ik hoop namelijk dat door wat er nu gebeurt mensen ook gaan inzien dat ALLE va cc in aties gif is…

Wat ‘n top-intervieuw

Kippenvel op het einde. Dank je wel voor dit juweeltje weer. 🙏🏼☀️

Ik ben zo benieuwd naar haar verhaal!! Dankjewel voor het interview!

Ah lieve Door 🙏 Ik ga de podcast vanavond gelijk kijken!! 11 jaar geleden hebben Dr. Hans Moolenburgh (moge hij rusten in vrede) en Door onze ogen geopend waardoor onze kids v vrij zijn gebleven. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor ❤️

🙌❤️🔥 Geweldig ❤️

Wat een goede podcast! Zo dankbaar ❤️ ✨

Jaaaa Door ❤️

Door❤️❤️❤️

Door is een heldin 💜💜💜

Super dit ik ga luisterennnnnn 🙌

Door is een absolute topper (en dat hele team trouwens).

Door Frankema heeft lang geleden mijn ogen geopend. Dasr ben ik ze eeuwig dankbaar voor.❤️

Yup, het volgende gebeurt nu heel veel. “Ik wil die experimentele prik niet”, oh nou dan ben je een anti-vaxxer! “Nee dat ben ik niet”. Even later “maar waarom ben ik geen antivaxxer?”. Beetje research later, yup ik ben anti-vaxxer 👍🏻 lekker gewerkt overheid 😂😂😂

Door is geweldig! Mede dankzij haar stichting heb ik me in kunnen lezen in de materie en zijn onze kinderen gifspuitvrij. Elke dag dankbaar voor. Inmiddels manlief ook volledig ingelezen en ook hij is eeuwig dankbaar voor alle informatie en dat ik toen het voortouw heb genomen 🙏❤️
Heeeel erg blij dat ik met deze vrouw heb mogen opgroeien toen ik klein was! ❤️

Deze vrouw ❤️ Zo dankbaar voor alle informatie die ik verkregen heb via haar stichting 10 jaar geleden al. 🙏🏼✨

Ben benieuwd weer!! Dank voor al je content! 🔥

Door is een power vrouw…🔥❤️❤️❤️

🔥👏 zo blij met het boek van Door en alle werk wat ze doet en heeft gedaan. Het heeft mij de ogen geopend en nog meer doen vertrouwen op onszelf en ons lichaam. Dankjewel 🙌

Wat een ongelofelijk voorbeeld is Door voor mij. Wat een power en doorzettingsvermogen. Bedankt Jorn voor alweer een geweldige podcast! 🔥👏

Nah, toevallig. Ik heb Door haar boek bij de bieb geleend 2 weken geleden! Maar snel in beginnen dus.

Net klaar met kijken. Fijn en interessant gesprek! Wat een heldin❤️ mede door haar website heb ik vertrouwen gekregen niet meer te vaccineren in 2011 (na eczeem bij de derde prik). Hier supergezonde kinderen🙏

Wilde dat ik de tijd een jaar of 25 kon terugdraaien. Weet dat het geen zin heeft om er in te blijven hangen of je schuldig te voelen. Heb er spijt van dat ik nooit ene vraag heb gesteld daarover. Kinderen allemaal ingeënt. Met de nodige gevolgen denk ik nu. Ging pas vragen stellen toen ik zelf ziek werd na gele koorts/hep b vak zin omdat ik naar Afrika zou gaan. Doodziek geweest. 6 weken niet van bed gekund. Legde echt niet meteen het verband. Zo maf eigenlijk, andere medicijnen wel gestopt of niet aan begonnen omdat t intuïtief niet goed voelde. We worden zo enorm geprogrammeerd wat betreft die vkzns. 😞

Mooi mens!❤️

Deze vrouw! Wat een held🙌

👏👏👏👏 je bent een echte toppper Door Frankema

Wat een eye-opener! Geweldig dit gesprek. 👌🏼

En alweer een hele fijne spreekster! Top Jorn, ik zie er naar uit 😍

Owww wat geweldig dat je haar hebt geïnterviewd!! Ik volg en steun haar stichting al jaren!🙏🏻💖

Zo interessant 🔥🔥, dank daarvoor 💪

Geweldig 🔥🔥. Bedankt voor al je werk Jorn!! ❤️

Mooie podcast. ❤️

AMEN

Thanks voor deze🙌❤️.. heb hem gedeeld. Ik heb vorig jaar zelf meegemaakt met mijn (oningeënte) kind wat ‘kinkhoest’ kreeg. Medische drama…. (Had er namelijk een pasgeboren baby bij) is goed gekomen 🙌🙂

Nog niet helemaal afgekeken, maar wauw mooie podcast 🙌🏼. Ik ga me nog dieper verdiepen in de materie, maar er komt geen spuit meer in (helaas de kids tot 4 jaar alles gegeven). Sterker nog, ik overweeg te gaan ontstoren

Wat een eye opener, dat boek ga ik zeker lezen. Dank voor al deze fantastische podcasts

Wat een ontzettend interessante podcast. En tegelijk ook heel confronterend en moeilijk aangezien ik bij mijn oudste 2 bewust mijn kop in het zand heb gestoken; want we gingen terug naar Afrika en wat heerst er daar wel niet… dus ze zijn volledig gevaxt. Zelfs onze 2020 baby doorloopt gewoon het vacc.programma… 😨 en oudste heeft vorig jaar haar 9jaars prik gehad. Dit doen ze (bewust?) met zijn allen in een grote gymzaal…

Krijg nu al kippenvel. Wat een geweldige spreker heb je weer. Geweldige vrouw en onderzoeker en een mega inspiratie hoe zij zich niet laat wegzetten 😍❤️

Dankzij deze vrouw mij in gaan lezen over vaccinaties en hebben mijn man en ik 9 jaar geleden besloten om onze kinderen van 11 en 8 jaar oud vaccin vrij op te laten groeien ❤️

Pffffff als ik dan zulke dingen lees/hoor over de vaccinaties voor de kindjes heb ik zóveel spijt.. 🙈🥺 er komt vanaf nu niets meer binnen maar wel t/m 14mnd prik gedaan bij beide Kids.. 🥴🤕

Net helemaal geluisterd (huis is weer netjes haha). Wat een fantastische podcast!!!
Wijd verspreid onder contacten! Dank je wel weer @jornluka voor alles wat je doet, voor het uitsteken van je nek en het rechthouden van je rug! Ik hoop dat de podcast weer wat ogen doet openen. @doorfrankema elke keer weer zo geraakt door je kracht, je moed en je volharding! Diep respect voor wat je hebt moeten meemaken om te komen waar je nu staat! En reken maar dat we er een fantastische wereld van gaan maken! We zijn hier gekomen om dat te doen! We’ll rise like a Phoenix!🙏🏻💖💫

Fantastisch interview! In 1x afgeluisterd! 👏👏

Al ooit eerder gelezen haar website. Vader van de kids gaat liever af op wat de meeste mensen doen…

Wat een TOP podcast is dit zeg🔥🙌❤️

Fantastisch gesprek. Wat een held.
Wauw ik was binnen 10 minuten sprakeloos! Dit is zo belangrijk om te verspreiden en om bekendheid te creëren. Bedankt voor dit gesprek en ik blijf uitkijken naar de aankomende gesprekken! 🙌

Heb hem net helemaal afgeluisterd 1 van beste podcast ( voor mij) heeft veel indruk gemaakt wist veel niet, en wat een geweldige vrouw.. ik neem haar heel serieus ❤ bedankt weer Jorn 🍀🙏

Top uitzending

Dankjulliewel… 🙏🏼

‘als je het echt graag wil, ja dan moet je het natuurlijk doen’ 🤣

Wat spreek je geweldige mensen Jorn, ook jou zo dankbaar! Door is voor mij een belangrijke vrouw. Echt haar inzet zo dankbaar. Ze heeft voor ons deuren opengezet. Kinderen hebben het recht om in een gifvrij lichaam op te groeien 😍 onze kids zijn super happy en gezond

Zoveel bewondering voor haar. Strijdster voor de waarheid van het eerste uur! Door haar, dr. Moolenburgh en Désirée, zijn mijn ogen helemaal open gegaan, en heb ik mijn baan bij het RIVM na 25 jaar opgezegd….Als het geweten gaat knagen…

Moet je zien, super interview!

Wat een wijsheid, wat een kracht! Zo puur. Zij heeft mij zo bevestigd in de werkelijke waanzin van die prikkeritus ❤️🙌🔥

Deze vrouw is ♥️

Fijne podcast wederom Jorn ❤️ zo’n 10 jaar geleden op Door haar site terecht gekomen en mij kunnen inlezen. 1x naar een kleine lezing geweest in Alkmaar dat ik zwanger was. Iedere dag nog zo dankbaar voor alle info en het besluit om mijn dochter vaccinvrij te houden. Ze is 6 jaar, heeft nog nooit de huisarts gezien, is NOOIT ziek en loopt 1/2 jaar voor op haar leeftijdsgenoten. Met de vaccins omtrent corona hoop ik dat meer ogen worden geopend, de ‘reguliere’ vaccins zijn net zo’n web vol leugens.

Yess eindelijk🙌🙌

🙌 podcast was super net beluisterd heel interessant

Hoi Jorn in je show met Door hebben jullie het over het ontstoren van kinderen wat houdt dit in? En door wie/wat wordt dit gedaan?

Moeten we kijken! (Ikzelf ook nog ff hoor haha)

Deze moet je luisteren!

Prachtig interview, hulde aan alle mensen die voor zichzelf en hun kinderen verstandige keuzes maken! Liefde ❤️

Gave podcast, zoveel info. En alle lof voor @doorfrankema 👏
Dank Jorn voor dit mooie gesprek! 9 jaar geleden heb ik mezelf dankzij het werk van Door gelukkig kunnen inlezen en mijn meisjes V vrij kunnen laten opgroeien.
En mede door die lange zoektocht destijds kon ik deze C-situatie al direct in een ander daglicht plaatsen…. laat de tijd en het licht zijn werk maar doen denk ik nu vaak. 🙌

En ook vanuit mij zeker een dikke shout out naar @doorfrankema

Dank dank👌Weer een informatieve heldere podcast👌 zo ook de podcast van Drs. Karin Hamaker Zondag Echt fantastisch het sterkt me zo in mijn zijn👌 SPREAD THE WORD 🔥❤️

Podcast geluisterd! Dankbaar 🙏🏻 voor haar activisme ❤️

13 jaar geleden voor het eerst moeder geworden. Ik had geen idee. Ik vond het wel raar, maar zoals mijn partner nog steeds zegt: ‘iedereen doet het!’ Bij de 2e al wel meer gelezen, maar wat ik las was voor ‘gekkies’. 3e keer scheepsrecht zou je zeggen…. Ik was beter ingelezen, maar je kon mij nog omver blazen. Daarnaast kies je met zijn tweeën en de ander stond er echt niet voor open. Wel eindelijk de wasbare luiers erdoorheen gekregen 😂. Dankzij mijn voorwerk, sta ik nu steviger voor de volgende vaccins die nog gaan komen. De discussie ga ik niet meer uit de weg. Tranen, tranen bij het luisteren van deze podcast. Mijn gevoel zat goed, alleen mijn moederhart en zelfvertrouwen waren nog klein, zwak en onzeker. Boos kan ik niet zijn, ik wist gewoon te weinig. En ja, met alleen een vaag gevoel….. Ik mag mijn intuïtie meer laten gaan spreken. Soms is er inderdaad geen wetenschap voor nodig om te weten of iets wel of niet goed is. 👏 @jornluka jij bent ook op zoek naar goede voeding. Dit proces volg ik zelf al heel wat jaren. Informeer bij @jannekevandermeulen Krijg je geen spijt van! Alleen maar liefde voor wat jij voor jezelf doet, maar ook voor de ander! 🙌

Als ( bijna) nieuwgebakken ouders heel erg de moeite waard om deze geweldige podcast te luisteren echt 🙏🍀😘

Deze vrouw, samen met Ellen Vader, Desiree rover, Hans moolenburgh en ook @nellekebakker_ en Anne Bennett, NvkP, Miriam Dhondt hebben m’n ogen gelukkig geopend…. Ben jullie allemaal zo dankbaar! 🙏🏻 😍❤️🍀💜

Super dankbaar nog steeds @doorfrankema Je gaf een lezing in Schagen 7 jaar geleden en daarna je boek vaccinvrij gekocht en als hulp boek gebruikt. Ik heb deze heel vaak uitgeleend. Al was het maar om meer verdieping te kunnen geven aan a.s ouders. Dat je altijd een keuze hebt. Dat je kritisch mag zijn en je mag weten waarvoor je iets doet ❤️🙌Thanks @jornluka ❤️

Prachtig! En zo mooi hoe ze benoemt hoe een onafhankelijke, bekrachtigende bevalling een transitiemoment is wat vrouwen in hun eigen kracht zet 💗🙏💗

Haar boek ligt gelukkig al tijden in de kast op mij te wachten. Tijd om het te lezen! Al kan ik wel al raden wat er in staat… NEE, niet raden, gewoon lezen. 😍🤩

Fantastische podcast!! 🔥👏

Hele interessante podcast 👏 mind is blown!

Mijn vriendin kijkt deze nu op dit moment en ik voor de 2e keer. Het is haar eerste true men show, ze heeft haar aandacht er goed bij want ze heeft een kinder wens voor later 🙌❤️

Wat een prachtig sterke vrouw respect 💪bedankt voor deze interview. We gaan ervoor 💪
Zit nu op een uur luister tijd… Ik schaam me gewoon een beetje dat ik, zonder na te denken en uit te zoeken, mijn kids heb laten inspuiten… En ik voel dat mijn oudste dochter niet in dit schoolsysteem thuishoort. Is eigenlijk al 10 jaar niet gelukkig… Agh… krijg er tranen van in m’n ogen… Maar mooi mens, Door. Dank je Jorn 🙏

Geweldig gesprek dank voor jullie inzet

Had ik dit maar eerder gehoord! 🔥

IJzer sterke podcast weer @jornluka! Jaren geleden naar een spreek avond geweest van Door, want ik had al dikke twijfels betreft vaccineren. Boek gekocht en op haar fb gekomen. Besloten om niet meer verder te gaan met prikken bij mijn oudste ( laatste was helaas met 14 mnd). Hij is nu 10. En mijn jongste van 6 is volledig ongevaccinieerd ❤️🔥

 

 

Dank jullie wel voor de hartverwarmende reacties.

Als u het interview nog niet heeft gezien hoop ik dat het u nieuwsgierig maakt en dat u het gaat bekijken. Als u hem al wel gezien heeft stuur de link door naar uw dierbaren met een kort verzoek of ze willen kijken. Laat het los als mensen geen interesse hebben, maar wellicht zijn er mensen in uw omgeving die interesse hebben, maar door censuur niet de informatie kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn!

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This