Twee dingen die de media u niet vertelden over de goedkeuring van het Pfizer Vaccin

door | 25 aug 2021 | COVID-19 vaccin

Maandag heeft de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een “biologics license applicationgoedgekeurd voor het Pfizer Comirnaty-vaccin.

De pers meldde dat vaccin-verplichtingen nu wettelijk zijn voor militairen, werknemers in de gezondheidszorg, studenten aan de universiteit en werknemers in vele bedrijfstakken. Burgemeester Bill de Blasio van New York City heeft het vaccin nu verplicht gesteld voor alle leraren en schoolpersoneel. Het Pentagon gaat door met zijn verplichting voor alle militairen.

Maar er zijn verschillende bizarre aspecten aan de goedkeuring van de FDA die verwarrend zullen blijken te zijn voor degenen die niet bekend zijn met de van de regelgeving van de FDA, of met de diepten van het cynisme van het agentschap.

Ten eerste erkent de FDA dat, terwijl Pfizer onvoldoende voorraden heeft van het nieuw gelicentieerde Comirnaty-vaccin, er “een aanzienlijke hoeveelheid” van het Pfizer-BioNTech COVID-vaccin – geproduceerd onder de Emergency Use Authorization (EUA) – beschikbaar is voor gebruik.

De FDA besluit dat het Pfizer-BioNTech-vaccin onder de EUA ongeautoriseerd moet blijven, maar “uitwisselbaar” (blz. 2, voetnoot 8) kan worden gebruikt met het nieuwe Comirnaty-product waarvoor een licentie is verleend.

Ten tweede wees de FDA erop dat zowel het gelicentieerde Pfizer Comirnaty vaccin, als het bestaande vaccin “juridisch verschillend”zijn, maar verkondigt dat hun verschillen geen “invloed hebben op de veiligheid of effectiviteit”.

Er is een enorm verschil in de werkelijkheid tussen producten onder een EUA en producten die de FDA volledig gelicentieerd heeft. EUA-producten zijn volgens de Amerikaanse wetgeving experimenteel.

 
Zowel de Neurenbergse Code als de federale regelgeving bepalen dat niemand een mens kan dwingen om aan dit experiment deel te nemen. Volgens 21 U.S. Code Sec.360bbb-3(e)(1)(A)(ii)(III), “vergunning voor medische producten voor gebruik in noodgevallen”, is het onwettig om iemand een baan of een opleiding te weigeren omdat hij weigert proefpersoon te zijn. In plaats daarvan hebben potentiële ontvangers het absolute recht om EUA-vaccins te weigeren.

De Amerikaanse wetgeving staat werkgevers en scholen echter toe om van studenten en werknemers te eisen dat zij goedgekeurde vaccins innemen.

Vaccins met een EUA-licentie genieten een buitengewoon aansprakelijkheidsschild onder de ‘Public Readiness and Preparedness Act‘ van 2005. Vaccinproducenten, -distributeurs, -verstrekkers en -planners van de overheid zijn gevrijwaard van aansprakelijkheid. De enige manier waarop een benadeelde partij een rechtszaak kan aanspannen is als hij of zij opzettelijk wangedrag kan bewijzen en als de Amerikaanse overheid ook een handhavingsactie tegen de partij heeft ingesteld wegens opzettelijk wangedrag. Een dergelijke rechtszaak is nog nooit geslaagd.

De overheid heeft een uiterst gierig compensatieprogramma opgezet, het ‘Countermeasures Injury Compensation Program‘, om letsel als gevolg van alle EUA producten te vergoeden.

De zuinige beheerders van het programma hebben tot nu toe minder dan 4% van de aanvragers gecompenseerd – en geen enkel COVID-vaccinletsel – ondanks het feit dat artsen, gezinnen en gewonde ontvangers van vaccins meer dan 600.000 COVID-vaccinletsels hebben gemeld.

Het Comirnaty-vaccin van Pfizer heeft, althans op dit moment, geen aansprakelijkheidsschild (bescherming tegen aansprakelijkheid in geval van vaccinatieschade). Flesjes van het merkproduct, met de vermelding “Comirnaty” op het etiket, vallen onder dezelfde product-aansprakelijkheidswetgeving als andere producten in de VS.

Wanneer het Raadgevend Comité voor immunisatie-praktijken van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) een vaccin op het verplichte schema plaatst, geniet een kindervaccin een royale reeks aansprakelijkheidsbeschermingen.

Maar vaccins voor volwassenen, met inbegrip van de nieuwe Comirnaty, die een vergunning hebben gekregen, genieten geen enkele aansprakelijkheidsbescherming. Net als bij de ontploffende Pinto van Ford of de onkruidverdelger Roundup van Monsanto, kunnen mensen die beschadigd zijn door het vaccin Comirnaty mogelijk een schadeclaim indienen.

En omdat volwassenen die door het vaccin schade opgelopen hebben, kunnen aantonen dat de fabrikant op de hoogte was van de problemen met het product, kunnen de prijzen van de jury’s astronomisch hoog oplopen.

 
Pfizer zal daarom waarschijnlijk geen enkele Amerikaan toestaan een Comirnaty-vaccin te nemen totdat het op de een of andere manier immuniteit voor dit product kan regelen.

Tegen deze achtergrond wordt, door de erkenning van de FDA in haar goedkeuringsbrief dat er onvoldoende voorraden zijn van het goedgekeurde Comirnaty-vaccin, maar wel een overvloedige voorraad van het EUA Pfizer BioNTech-vaccin, de “goedkeuring” ontmaskerd als een cynisch plan om bedrijven en scholen aan te moedigen illegale vaccinatieverplichtingen op te leggen.

De duidelijke motivatie van de FDA is om Pfizer in staat te stellen snel voorraden kwijt te raken van een vaccin waarvan de wetenschap en het Vaccine Adverse Events Reporting System hebben aangetoond dat het risicovol is, en dat door de Delta-variant verouderd is geraakt.

 

 

Amerikanen die te horen krijgen dat het COVID-vaccin van Pfizer nu is goedgekeurd, zullen er begrijpelijkerwijs van uitgaan dat de COVID-vaccin verplichtingen wettig zijn. Maar alleen door de EUA goedgekeurde vaccins, waarvoor niemand echt aansprakelijk is, zullen de komende weken beschikbaar zijn, wanneer veel schoolmandaat-deadlines vallen.

De FDA lijkt de Amerikaanse burgers opzettelijk te misleiden door hun recht op weigering van een experimenteel product op te geven.

Terwijl de media rondbazuinen dat de FDA de COVID-vaccins heeft goedgekeurd, heeft de FDA de BioNTech-vaccins van Pfizer niet goedgekeurd, noch enige COVID-vaccins voor de leeftijdsgroep van 12 tot 15 jaar, noch enige boosterdoses voor wie dan ook.

En de FDA heeft geen enkel vaccin van Moderna goedgekeurd, noch enig vaccin van Johnson & Johnson – dus de overgrote meerderheid van de vaccins die in de VS beschikbaar zijn, zo niet alle, blijven EU-vaccinproducten waarvoor geen vergunning is verleend.

Dit is wat u moet weten wanneer iemand opdracht geeft om het vaccin te krijgen: Vraag om de flacon te zien. Als er “Comirnaty” op staat, is het een goedgekeurd product. Als er “Pfizer-BioNTech” op staat, is het een experimenteel product, en onder 21 U.S. Code 360bbb, heeft u het recht om te weigeren.

Als het komt van Moderna of Johnson & Johnson (op de markt gebracht als Janssen), heeft u het recht om te weigeren.

De FDA speelt “wie hapt toe” en misleid het Amerikaanse publiek – maar we hoeven niet mee te spelen. Als er geen Comirnaty op staat, heeft men u geen goedgekeurd vaccin aangeboden.

 

 
Bron originele artikel: 2 Things Mainstream Media Didn’t Tell You About FDA’s Approval of Pfizer Vaccine

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This