Uitgeverij succesboeken heeft J.B. Handley vertaald – Stop de autisme epidemie!

door | 2 jun 2020 | Overig

In 2018 kwam in Amerika het boek ‘How to end the autism epidemic’ van J.B Handley uit. Het raakte een snaar en werd in Amerika juichend ontvangen door de miljoenen ouders van kinderen die zich direct in het verhaal van Handley herkenden. Het boek ging de grenzen over, en werd ook buiten Amerika opgemerkt als een uitermate waardevolle aanvulling op de bestaande vaccinatieliteratuur. In de facebook groep van Vaccinvrij en elders circuleerden vertaalde gedeeltes uit het boek. We zijn blij dat er nu een volledige vertaling is verschenen.

‘Stop de autisme epidemie – de oorzaak en oplossing van gedrags-, leer- en ontwikkelingsstoornissen’ van J.B. Handley is deze maand uitgekomen bij uitgeverij succesboeken.

 

 

In een notendop…

De auteur van dit boek is de vader van een kind met ernstige vaccinatieschade. Hij werd, net zoals het merendeel van de ouders van vaccin-beschadigde kinderen niet alleen geconfronteerd met een ernstige handicap, maar bovendien met onbegrip, ontkenning en onwetendheid in de medische wereld.

Handley beschrijft op een ontroerde manier het proces waar hij en zijn gezin doorheen zijn gegaan bij het bewust worden en aanvaarden van een “fatale fout”. Zijn grote verdienste is dat hij alle weerstand die hij is tegengekomen, heeft gebruikt als opstapje naar het blootleggen van werkelijkheid.

De vaccin-mythes, de belangenverstrengelingen, de blinde volgzaamheid aan verouderde medische dogma’s en meer, zijn ontrafeld en ontkracht.

Ernstige vaccinatieschade komt niet alleen maar voor in Amerika. Elke onderwijzer die gedurende langere tijd in het Nederlandse (lagere) schoolsysteem werkzaam is, zal u kunnen vertellen dat het aantal kinderen met gedrags-, leer- en ontwikkelingsstoornissen enorm toegenomen is, en verder toeneemt. En de oorzaak is onbekend… Klopt dat?

Staan artsen er voldoende bij stil dat zij een eed hebben afgelegd dat zij hun patiënten niet zullen schaden? Denkt u dat vaccinatieschade niet bestaat? Lees het boek van J.B. Handley. Denk mee, denk na en waarschijnlijk komt u op andere gedachten…

 
U kunt dit boek bestellen bij uitgeverij succesboeken

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This